Jom Klik

FEED EFG

LITTLE RIANA

Assalammualaikum w.b.t

Alhamdulillah..akhirnya akak yanie slamat mlahirkan seorg baby gurl pada 25hb sept 2010...dengan selamat dan sihat kedua2 nye..ehhehe tambh lagi cucu buat opah ngan atuk di kedah ye..ehheehhe tambh lg lah wit raya tuk yanie kuarkan huhuh...xpe janji diorg selamat..

nama: nur adriana azwa
berat : 3kg

tarikh lahir: 25.9.2010
tempat: hosp. slim river, perak.



TEMA PINK DI HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t

Apabila semua btukar  pink suasa menjadi happening...hehe sja nk gempak kan jew..gedikz nk bcter kat u ouls..raya thn ni tema family yanie pink color..bju raya kami tempah awal gler..b4  pose pun dah siap tau hehe..smangat nk sambut katakan..

Sebenarnya family kami beli kain awal coz kang lambt2 xda tukang jahit nk amik tempahan tau..kain beli kat nagoya alor star.. abis abah kne byr..cian abah..tp mekacih blanja kami yang tomey2 nie...sayang abah..anak abah ngan mak katakan..still bujang2 ni lah yg abis kan wit abah je..hehehe..mekacih mekacih..^_^ ..... kami beli satu kayu..sume sama jew...

raya 1st 2010  kat teratak abah mak di alor star kedah..last thn raya kat kedah huhu after this kami akan braya kat tg.malim...new house kami..yg btambah best nya dekat lah ngan yanie skrg..blk keje dapat lah nnti rasa masakkan mak slalu tau...trima kasih abah dan mak ye...kte jd org tg.malim lah plak hehehe..

keylah jom tgk pic...laaayyyaaaaannnnnnnnn (*^_^)


 ni lah ahli keluarga ku yg single..yg dah kawin sume blk belah mertua...

ni abah yanie...sayang sama abah..(^_^)

abah dan mak..happy couple, wife and happy parents...

nyah ngan mak..ngah gelak  coz kami berebut nak tgkap gamb ngan abah..;-p

akhirnya ikut gak turutan nk tgkap gambar...xda gaduh2 berebut..hehehe xgaduh pun sbenarnya...saja wat aksi gediks..ehhehe ;-p

yanie ngan abah no 2 ...hehehe

ieja adik ku no 5 ngan abah..wat aksi manja lah tu huahuhahua

ajima ngan abah..ajima xabis2 nk wat muka comel..hahaha mmg comel adik yanie ni..sume comel2 tau..

ni adik bongsu a.k.a maksu a.k.a mok ehhehe ikin jgn mare..kang kne jual hehehe

my family

aksi mkn pas solat raya...

 dan yg ni lak..kekasih hati yanie..doakan k.A.m.I bahagia hingga akhir hayat dan cepat nek pelamin k...

~~~~c.u~~~

berhari raya dan bercuti

camat hari raya sume..

walaupun dh raya ke 14 tapi tetap merasainya lg..rmai yg dah start pose 6 syawal lak..yanie je xbuat lagi..oohh tiidakk sempat ke yek..ramai yg still buat open house..mgu ni akan tuju umh sape plak yek tuk ber'open house' hehe..ada sape2 ke yg nk buat lagi open house..invite lah kmi.(dgn gaya slambe je ) ^_^...

raya thn ni spesel sket..ye arr slalu brya org akan ke kg kan..tp raya ke2 my family dh ke area kl..raya ke3 konvoi 14 buah kete ke PD 4 holiday..family belak mak buat family day..ramai gak yg dtg..best sgt..thanks pd pakck, makck and spupu spapat yg mjayakan nye..thanks a lot..siap adakan aktiviti sukaneka and bbq lg..best lor..siap ada acara tiup belon sampai pecah, bola tampar, baling belon berair dan mcm2 lg..my uncle and auntie ckup sporting tmasuk my abah and mak..enjoy sgt.. ^_^ wink wink...

kami stay @ permaisuri resort PD..satu family satu apartment..ada 3 blik tdo and 2 toilet..mmg selesa sgt dan trasa mewah gak ada kolam renang ngan depan pantai lg..pmandangan pg nye mnarik sgt ketika matahari terbit and tbenanm tau..trsa syukur sgt pd Allah kerna memberi peluang pd yanie tuk menikmati keindahan yg diberikan...alhamdulillah....

sja nk share kgembiraan yanie this year yanie dpt puasa penuh..syukur sgt dah lama xdpt pose penuh tau...^_^ tiada sbarang penyakit dan kmusyikilan tau..dont noty2..(*^_^)

keylah jom layan pic lak k..kte mulakan dengan braya kat dengkil umh uncle zakuan pastu terus ke PD ye (^_^)
*
*
*
*
*
buah-buhan yang dsediakan oleh pakcik ku...sedap sgt thanks uncle ...^_^ ... nnti wat lg ye..
mari makan buah-buahan tempatan..enak sgt..
katanya buah ni dah susah nk jumpa..erm pe tah namenya..

apabila waktu adik beradik asyik mkn ehehe ksengalan blaku...

ni lak mak dara and anak dara...mak yanie love u


ni waktu bacaan yassin kpd yg sudah tiada..masih pelu diingat akan yg telah tiada dmuka bumi Allah..al-fatihah pada yg sudah meninggalkan bumi yg nyata...amin


abah ngah menguatui bacaan yassin dan doa tahlil..

ni lah pmandangan PD dr pandangan bilik hotel..



aktiviti yg diadakan..pe lagi terjun pantai....macin macin lor..

this pic sweet sgt coz cousin yanie ngah asyik korek lubang tuk aktiviti tanam menanam mangsa..gamb mangsa xdpt tgkap coz bateri kong uhuhu mmg lawak and happening gler...


mak and my auntie ...tu lah port diorg...mjaga makan dan minum dgnbaik..thanks love u'all...


kolam time..with my ikin mok(gelaran ejekkan yanie slalu luahkan haha),  ajima and sweet boy muaz anak buah ku yg sulong...dia sorg yg bijak sgt bcakap tau...


ni lak mak ngan anak buah yanie yg ke2...izz tomey..dia takut sgt mandi kolam and pantai..ale2 yg best dia main air kat..........lihat pic bawah.........
*
*
*
*
*
air paip gak dia sonok tau..bny2 part yg best ni lah pilihan anak buah yanie sorg nie...tomey2..hikhikhik




(**) salam bintang...heheheh tgu cter sterusnya k..mmmuuuaahh tuk sume..

........salam syawal gak......

FANPAGE

back off