Jom Klik

FEED EFG

NIKON D90

yahooo....akhirnya mizsyanie dapat jugak kamera dslr yang dminati...walaupun lama modelnye tp the best in the world nye model..ehhehe market tinggi lagi tu..hehehehe..

thanks gak kat sifu yang mberi cdangan ~ eN. RanggA, abG bLAck,miR and my laling kte..hehehe 11.5.11 akhirnye tcapai gak impian ku nk memiliki nye... hehehe walaupun org len dh pakai lama, mizsyanie jew bru nk xcted heheheh... nnti kan hasilnye..sifu..tunjuk ajar mu sifu..hehehe (^-^)

.
.
.
.
.
.
.

keindahan ciptaan Tuhan

bunga-bunga

melaka

emosi

cahaya

Adventure based counseling - MY GOPENG RESORT

Adventure based counseling course ~~ABC~~

hi u oul...mgu lepas mizsyanie telah mghilangkan diri untuk mghadiri kursus dalam hutan kat Gopeng..hehehe cian my laling...xdpt nk call or msg bini tcinta dia...xpelah nk buat cam new kan dah sparuh dari kerja katakan...Adventure based counseling ...pendek kata (ABC).. kursus ni menarik sgt..ikut kata fasi 4 perkataan yang mgambarkan kursus ni bg mizsyanie ~ saya rasa sangat best~ hehehehe.... kursus banyak mberi kekuatan dan ketenangan tanpa memikirkan masalah2 dunia hikhik..ibarat nye lah..dan kursus nie yang mberi pgalaman mizsyanie nek LORI...heheheh 1st time mmg best...
my gopeng resort ~ ABC~

my besday 5.5.11

alhamdulillah...genap sudah umur ku 25 tahun..amin...mizsyanie bsyukur sgt...dmurahkan rezeki dan dberi kbahagian serta dpjgkan usia...tahun ni merupaakn tahun bersejarah buat mizsyanie...alhamdulillah..dlimpah segala kbahagian amin...


bmula pada 1.1.11 adalah hari bsejarah mizsyanie menjadi seorang isteri buat suami ku Ahmad Faizal bin Hassan...5.2.11 hari psandingan mizsyanie di dewan Tun Razak Tg.Malim dimana impian mizsyanie untuk bkawin skurang2nya di dewan dengan btemakan taman...bulan 3 birthday my laling dsambut didlm keratapi dr Kedah ke Tg.malim..bulan 4 hari honeymoon dan bulan 5 birthday mizsyanie...dsambut penuh dengan ksyukuran...alhamdulillah...dan gamb stiky wedding ciappp...yeahhhh (^_^)

happy sgt rasa nye..dan ckup ku bsyukur... abah + mak mizsyanie telah adiah kan kapet bulu bharga RM380++.. dan sbuah gambar Madinah..cantik sgt..abah + ibu mertua mizsyanie dan family telah sambut besday mizsyanie di Eplace dengan suprse kek..thanks sgt...adik mzisyanie bg adiah cup cake yg comel...thanks syg2 ku...

paling bharga dalam hidup dapat sambut besday buat kali pertama bdua bsama my suami..adiah ckup istimewa shelai baju cantik sgt...thanks syg...paling happy cara pyampaian adiah tuk mizsyanie tu unik tau..dia letakkan adiah dan kad besday kat atas mija solek..bgn pagi dia bria sruh mizsyanie bgn dlu..eheheh paling bahagia dalam hdup mizsyanie mpunyai suami yang stiasa care pasal bini nye...rasanya sume suami akan buat yg tbaik tuk isterinya kan...dan salah sorg yg mrasa btuah nye mpunyai suami adalh mizsyanie...thanks so much syg ku laling...

wish my besday:  mizsyanie nk jd isteri yg sentiasa memahami suaminye..stiasa mjadi teman, dan pbantu buat suami ku..usaha untuk mjadi insan yg lbh bmakna dalam hdup laling dan mjadi insan yg tbaik buat diriku sdiri...

i love aHmad Faizal 

*nnti kan pic nye ye...hehehehe (^-^)




FANPAGE

back off