Jom Klik

FEED EFG

Open House 1st bergelar isteri

alhamdulillah niat untuk membuat open house tlaksana...berkat dan rezeki yang diberikan dapat jua mizsyanie dan laling mengadakan rumah terbuka  sempena hari raya dan tahun pertama kami beraya bersama..syukur alhamdulillah..moga tahun depan dimurahkan rezeki lagi dapatlah kami menganjurkan nye lagi..amin.. pada 26hb sept 2011 jam 8.30 malam majlis bermula..syukur sgt makanan jua abis dan ramai yg hadir..seronok sgt..terima kasih pada yg hadir dan maaf jua pada yg tak berkesempatan untuk menjemput..

menu masak sendiri heheh dengan bantuan mak dan mak mertua..mekacih jugak buat family kedua2 coz banyak membantu mjayakan majlis kami..amin
























riana birthday

sja nk share birthday my little anak buat hehehehe..birthday yg 1thn...










MAJLIS RAYA PRISMA

wah lama xber'blog' nie...bz lor mizsyanie skali..coz stdent dah masuk..keje keje keje...pastu xsempt nk updated kan cter cter terbaru...yang pastinye ari nie bny benda nk cter tapi hold dlu ler..kte cter pasal makan2 ler dlu..tajuk pun dah majlis raya kompom pasal makan2 nye...13hb sept ari tu majlis raya Prisma (persatuan kami ler kat opis nie) wat jamuan raya..ala2 'potluck' gtu.. heheh mizsyanie bkn ler teror masak pun..jadi bantu bantu bantu dperlukan..heheh kalu order kat kdai memang senang tp xda lak rasai mhangatan masak kan..hheheheh pikir punya pikir..heheheh menu yang mizsyanie nk wat ~~~~~~~~~~~~ ROTI JALA~~~ nyum nyum ...ramai kata dia mmg sedap..ehehhe so dengan bantu mak ku yang tercinta akhirnya siap jua roti jalan dengan bantuan..ehhehe xpe janji kte mcuba untuk masak ...yeaaahhh.. esk lah gamb2 nye..coz nk balik dah time opis tamat hehehe...nk jmpa laling...;-) daaa korang nk tgk gamb majlis tggu esk ya... peace..no perang2 ...








nyum nyum ni yg sedapppppp


persiapan

yeahh ari ni ari jumaat..esk cuti blk..ehhehe best2 esk gi melaka...jalannn...heheh tp my laling xdpt join coz kje...i will miss u laling..:-) hehehe..alah tp blk ari jew..heheh mlawat adik lelaki yg ada kat melaka..so terus ler jalan2 ..lagipun akak ina kat tangkak dia btunang..selamat btunang..from mizsyanie + laling...:-)

semlm birthday akak ipar..hepi birthday kaklong and so sorry coz xdapat nk join celebrt coz smlm mizsyanie and laling xshat..blk je dr keje laling dah tbaring penat..bg makan panadol pastu suruh dia mandi2 and rehat...xsgka plak mlm tu jugak lah mizsyanie sakit perut sampai nk munth..angin pe tah dtg...huh sakit sgt xhingat nye...cian laling dia lak kne jaga mizsyanie..huhuhu...

ari kamis smlm  jugak siang tu  gi mlawat kaknormah my opis mate bru lepas bsalin..dpt baby gurl..pd 31 ogos..anak merdeka tu..comel sgt..dpt jugak lah amik berkat smlm..dukung baby comel..bler lak nk dukung anak sdiri kan..aiyaa kne usaha lbh gigih nie..ehhehe chaiyuk!! moga blogger sume doakan mizsyanie and laling dkurniakan anak amin... i like baby... :-) tdpun buka je fb dpt tau mber bru sek bru pas bsalin...wahh im hepi tuk korg...rezeki..amin..


jom share this ~~ 


info from mizsbeauty tq yayang...wah jom kurangkan kafein and jom bdiet...ehhehe enjoy....

RAYA AIDILFITRI 1432 /2011 ~RAYA D' RUMAH MERTUA

raya ke 2.
aidilfitri 1432 /2011
d' sg.jurong, perak



















FANPAGE

back off