Jom Klik

FEED EFG

Bukit Gambang Resort City (BGRC)

sempena cuti 3 hari mgu lepas..mrs.yanie ngan family ke Bukit Gambang Resort City (BGRC) di Kuantan, Pahang. best jugak jalan2 Pahang..thanks sgt with family makcik wande..sampai je rehat kejap terus makan BBQ kat umh sdara.. :-) ...game dalam water park Gambang mmg best tapi dari pandangan sendiri mrs.yanie pengurusan pertukaran tiket memang kurang sangat..yelah dah tau rmai naper lah tak perbanyakkan kaunter untuk pertukaran tiket dan asingkan lah untuk yang membeli tiket dengan yang nk tukar tiket...tapi akhir dapat jugak kami tukar tiket .. game dalam mmg best..tu xdinafikan..kalu pertingkatkan lagi mutu pengurusan mmg the best...thanks jugak kat Metro coz dapat jugak kami tiket free... :-) luv it...

jom tengok gambar... :-) 

pic nie telah di edit..so komen??? 

anak menakan mrs.yanie (^_^) tomey dia..

cousin ngah terangkan peta jalan ke Gambang water park

ni makcik ngan cousin mrs.yanie..tq sgt ..mmg best jalan Pahang :-)

sewaktu d'Gambang water park..rmaikan..dan xnmpk pun barisan nye..aiyaa

sapa2 yang nk gi sna..ni harga masuk park k..mahal x? oklah sbb dlm nye game best..

nasi kukus kat sna..ok lah..

dari jauh..sebelum masuk park..huuyoo..

hohohoho...!!!!


kami budak baru belajar!!!

bermula lah episod khidupan ku sbagai pelajar smula...Ya Allah harap2 dpermudahkann diriku ni untuk meneruskan proses pmbelajaran..bidang baru..teknologi makmal..class mula ptg ngan mlm..after kerja..hope otak xbeku lg...hehehe proses untuk cairkan smula...blaja...chaiyuk!!! nnti sambung ye...

satu lg..shawl baru dh keluar jom jeguk2 kat www.littledreamsfairy.blogspot.com

dua lg..hehehe jom mgundi my lil sweet anak buah @ jom klik ''LIKE'' kat page ini.. KLIK KAT LINK KAT BWH.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=262728417111018&set=a.259916330725560.83739.109113239139204&type=3&theater




Klik je kat link atas tu k..pastu 'LIKE' pic comel tu..
tq sume..sayang korang... (^-^)
 

Riana di http://www.majalahpama.com.my ..UNDI BAYI BULAN INI.

JOM KAWAN2 SUME UNDI MY LIL CHOMEL ANAK BUAH FOR BAYI BULAN INI
layari:-
CARA: 
1)      BUKA WEB http://www.majalahpama.com.my
2)      PASTU GI KE PAUTAN PERADUAN BAYI BULAN INI BAWAH SKALI
3)      THEN UNDI LAH 

Noor Adriana Azwa Bt Azrul Nizam

Perempuan
25/9/2010
1 tahun 2 bulan





tq kawan2 kerna sudi tuk mgundi...hope berjaya..amin

Solat Taubat dan Doa Nabi Zakaria Sebagai Usaha Mendapatkan Zuriat

alhamdulillah..mari kte sama2 share ilmu dan pengetahuan ini. moga kita sma2 dikurniakan zuriat buat yang belum rezeki mempunyai zuriat. sumber dari web http://ratuhati.com ... tq ... yang baik datang dari Allah, yang lemah datang dari diri sendiri. Moga kita dimurahkan rezeki dan terus berusaha. Amin.

Zuriat atau anak adalah anugerah Allah dan rezeki untuk memperolehi anak juga dalam ketentuannya. Sebagai Muslim jangan lupa yang pertama mestilah memohon kepadaNya dahulu sebelum berikhtiar dan bertawakal.


Suami dan isteri kena buat amalan berikut setiap malam:
  1. Solat taubat 2 rakaat
  2. Solat hajat 2 rakaat- niat untuk dapat zuriat
  3. Baca ayat : " Rabbi habli milladunka zurriyyatan toyyibatan Innaka sami' uddua" - ayat 38 Surah Al-Imran (Doa Nabi Zakaria)
    Wiridkan ayat ini 40 kali lepas tu doa minta pada Allah dalam bahasa masing-masing.
Amalkan dengan penuh Yakin... sangat mustajab... Rezeki datang dari Allah S.W.T. AMIN

selamat hari raya aidiladha

korban korban alhamdulillah...selamat hari raya aidiladha ....raya korban 1st ni mrs.yani and mr.laling beraya umh mr.laling dlu..cadang nk tgk kerbau kne sembelih..tp xdpt ..org tu anta lambt...so dalam kul 2lbih baru lah diorang sembelih..but mrs.yani dah balik umh family mrs.yani plak...banyak oo makan daging kerbau huhuh...nek penin rasa heheh..pe2 pun paling happy coz braya ngan suami tercinta...
camat hari raya aidil adha..  :-)

naper perlu ada yg pertikaikan pasal raya korban..kami tidak pernah pertikaikan prayaan lain..hope sama2 kta memahami akan prayaan bangsa masing2..moga 1 Malaysia dan keharmonian dapat dipupuk dalam diri masyarakat Malaysia.  hiduplah dalam keharmonian dan saling hormat mghormati agama masing2 ...keamanan negara amat penting. Salam 1 Malaysia.

OUR DINNER FROM MR.LALING

syok bler sakit2 dpt plak bermanja ngan mr.suami kan..hehehehe.. walaupun mee segera tp tetap special punya...tq mr.laling...entah mgkin sejak2 nie angin dlm bandan nie naik sgt...rasa nk muntah lah, sakit kepala lah...angin angin..pergilah jauh dr badan ku..huhu entah naper hari tu xrasa lapa pun..makan pg xabis, tghari xnk makan..xda selera..angin je dlm badan ni asyik kuar jew..salah makan ke..ermm..ptg tu bru rasa nk mkn sket..so mintk lah mee goreng segera jew..xnk susahkan mr.laling..dia tetap sabar ngan kerenah wife dia nie heheheh love u so much...jom tgk gambar mee goreng segera special punya.... :-)








nyum nyum..special punya...daaa..

FANPAGE

back off