Jom Klik

FEED EFG

MATTA FAIR, PWTC KUALA LUMPUR

Jalan2 malam plak...lepas aktiviti shopping and dating ... :-) sabtu yang lepas PWTC adakan Matta Fair 2012.. best ooo...tapi masuk ke Matta Fair ke bayo ler..rm3 seorang..almaklum ler this 1st time mrs.yanie gi Matta Fair...yelah bukan pe ngah tgk2 mane tau ada pakej yg booomm the boomm lah untuk gi holiday ..akhirnya jumpa gak..matlamat tahun ni holiday ke Indonesia -jakarta-bandung- shopping place hehehe..realy xcted tau..Insya-Allah..kalu tak ada pe2 dalam bulan 5 ujung time cuti sekolah ke Indon ler...doakan ye amin.. yang pasti kasi lepas ke Sabah dlu ehhehe...bulan 4..Sabah kamik datang ba... :-) yeahh...

banyak gler buah2 yang diorang pamerkan ni...simbolik...nyum nyum nyum 
niler gelang rm3.oo ehheheh Matta Fair

antara ....

kaunter tiket..tike..tiket...

ni expo pun ada tapi tak dapat masuk...mr.laling cam tak kenan hehehhe so xleh ler masuk,...bgambar je ler..

SHOPPING KASUT DI KUALA LUMPUR

Assalammualaikum.. Kuala Lumpur..heheh aiya rasa lama gler tak jalan2 dating ngan mr.laling kat KL tau.. :) akhirnya mgu lepas ari sabtu dating lah kami di KL.. sbenarnya nak cari kasut heheh yelah xcted nk gi Sabah 4 holiday kan.. jadi kne cari kasut tuk jalan2 kat sna..hahahha tak boleh bla kan...lambat lagi tapi dah xcted nak beli kasut lah.. :p bukan pe mr.laling blanja jadi tu yang tak kisah tu walaupun beli awal ...tapi serius terasa  lama tak dating kat KL..almaklum lah mrs.yanie sekarangs ibuk dengan kerja lah sibuk dengan blajar lah.. kerja tu biasa je lah..tapi masa telah dicuri untuk blajar kan..tu yang terasa lama lah tak mghabiskan duit kat KL..jadi dapat peluang ni abis lah duit gak ...huhuhu lepas dapat beli kasut sempat plak gi manjakan diri kat spa..hehehe lama tak buat pedicure dan urut2 kaki ni ehhehe...best sgt..hilang gak lah rasa sengal2 kaki seleps penat lelah main bola jaring..stelah skian lama xbsukan hehehe... jom tgk gambar kasut baru..yuhhuuu (^_^)
kasut baru kami ;-)

comel tak botol air nie...hehehe this 1st time mrs.yanie tgk tau..dapat time   spa..
nilah tempat spa nye...rilex jew..
pe nak kata lagi tiap kali gi makan pasti hset tak lepas.. mr.laling ngan hset birthday   nye walaupun lambt lagi ehhehe

wit poket a.k.a Photografer


comel kan pic tu ..hehhe pembuka kata tuk semua ... :-)  sja nk kongsi ngan korang semua. alhamdulillah baru2 satel jugak m'edit'ka gambar kawin buat Wani & Ary dan Fadhil & Fieza. wit poket sampingan katakan.. harga xmahal pun juz untuk kpuasan hati bagi pgemar ber'photografer' nie.. walaupun mgambil masa dan tenaga tapi alhamdulillah puas jugak lah mlakukan kerja. hope pasangan mereka bkekalan hingga akhir hayat dan gambar2 tu akan membuat hati mereka berbunga2 lagi ..aisey.. korang nk tgk antara hasil kerja mrs.yanie leh ler ke blog khas photo -----> www.fairyphoto.blogspot.com <---------- tak susah klik jew..ehehhehe hope korang leh lah bagi pandangan yang mbina ..leh mrs.yanie perbaiki lagi .. 

key lah mrs.yanie kasi sket tgk..jom..

*
*
*
*
*
pasangan Fadhil & Fieza

pasangan Wani & Ary..


niler antara hasilnye..ok x? ok x? hehehe komen2.. this week ada bengkel photografer .. hope dapat mbina dan menambahkan lagi kemahiran dalam bidang jurugambar. amin  ..jangan lupa tgk blog fairyphoto k.. daa




FANPAGE

back off