Jom Klik

FEED EFG

Kuala Lumpur part 2

Part 2

nak story past 2 ni mrs.yanie and mr.laling jalan2 naik Lrt... dah lama gler tak naik lrt ... jadi cam plancong rasa nye hehehehe....disebabkan dah lama xnaik lrt kat kl ni...rupanya dah xguna tiket, guna coin..aiyaa...cian kami.hehhe mesin nk beli  pun dah lain.lama gak dah tak naik lrt jalan2.akhirnya kami naik gak lrt dari plaza rakyat ke bandaraya. :) hahaha... 



maaf ye pada orang yang dalam gambar nie...saya tak ada niat ambil gambar awak tapi awak yang lalu time saya snap... :) 

BELAJAR NIKON D90

Part 3 ni mrs.yanie nak story waktu jalan2 kat kl. ehhehe bukan pe pun..saja nak share kan mrs.yanie dapat flash baru yeahhh..ehheheh best nye kedai tu mmg the best..siap mendapat ilmu lagi cara dan teknik2 yang menarik untuk menghasilkan gambar yang menarik...tak kedekut ilmu...yelah beli pun flash dan bag je ...cter nye perggg banyak ilmu yang mrs.yanie dapat..sampai mr.laling boring jew...dia xdaminat sangat tapi wife dia minat gler ngan kamera nie..kne lah teman...i love mr.laling sangat..melayan kerenah wife nye hehehe. bler teringat orang kedai tu mengajar terikat kat sifu2 dalam FOTOshutter yang tak jemu2 mengajar mrs.yanie..terima kasih pada semua yang sudi memberi ilmu. alhamdulillah. tapi masih banyak lagi mrs.yanie nak kena belajar..hope bole menjadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik amin..lupa nak promote kedai tu..heheheh kedai Nikon kat pertama...try lah...ehhehe


ni proses blajar :)

gler tgk kamera yang ada huhuh

ESPRIT

Assalammualaikum...

alhamdulillah dapat jugak mrs.yanie kaca mata hitam yang ada ''power''..hehehhe almaklum lah orang rabun katakan..hehhehe susah kalu orang rabun nie kalu nak gunakan  kaca mata hitam kne lah ada ''power'' jugak..akhirnya dapat gak tempah... :) sbenarnya dah dapat minggu lepas but warna kaca nye kurang minat..mintak lah diubah mgikut citarasa  mrs.yanie..wahh cerewet plak dh..huhuhu xkisah janji kita puas hati kan...duit pun kita yang keluarkan..huhuhu.... so hari ni baru dapat yang puas hati..ehheheh nak dapat yang betul2 nye warna susah sket ler... xpe janji menawan..dulu leh lah pkai lens...but mata cepat panas...kne lah kurangkan penggunaan lens...sayang mata...mane ada untuk kali ke 2 kan kalu mata nie rosak..alhamdulillah dkurniakan mata yang secantik. i like.. (^_^)



suka :)

Kuala Lumpur part 1

Assalammualaikum :)
last week mrs.yani ngan mr.laling lepaking kat kl.. yelah stelah lama xlepaking kat kl..but kali ni dfren sket.coz kami tdo kl.. :) hehehe mayb cam keje pelik sket coz bkn jauh pun kalu nk balik umah kan..and bukan xselalu ke kl..port dating katakn ehhe sjaje kami nk amik aura len sket..so kami stay kat Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur, Malaysia.. just 4 star..menarik kat area pudu..and best bilik nye..heheh kami dapat yg atas tingkat 13.Ancasa deluxe. yg best akan pagi yeahhh...nyum nyum nyum sedappp.. (^_^)
2 hari 1 malam jew, jalan2kat kl malam2 layan lampu2 yg tpancar kat ibu kota nie canik sangat..dari hotel kali boleh nmpak bangunan kl yang tsegam indah..jom layan memori indah


Pemandangan dari bilik hotel ....pesat sungguh pembangunan Malaysia..alhamdulillah
my room 1320


ni gedik dalam bilik air hahahhah

i like this...

ni lagi best...rilex...leh tdo rasa nye...

** gambar ni sume dari kamera hset so agak kureng sket but memori nye yg penting kan **




ni lah bilik hotelnye...sweet kan...



pemandangan dari hotel.. 

depan bilik hotel ... gedik sempat lagi nk snap2..ehheheh


baru part 1 :)

BIRTHDAY BOY

Assalammualaikum w.b.t

baru2 ni mrs.yanie celebrt birhday mr.laling... happy birthday sayang...ehhehe brape yek umur dia..hehehe yang pasti kek berbeza kali nie..bola...tema tahun nie...sbb mr.laling dapat jaringka gol sempenan sukan ant.jabatan kat tmp koje...aisey..cayalah... (^_^)

jom tgk gamb..nnti bru kita cit cet cot... :)


FANPAGE

back off