Jom Klik

FEED EFG

Raya Cameron highland

Assalamualaikum semua...

Tahun kami kami bcuti raya kat cameron highland..ni pun tanpa dirancg sebab kan ni pi pun ada job jurugambar untuk tunang.. Tyra + Faris... sweet diorg...mmg best shoot dengan diorg..sporting dan senang ber'post'.. pe lagi layan gamabr ler..ehhehe




layari www.fairyphoto.blogspot.com

JAKARTA-BANDUNG

Assalamualaikum semua...

walaupun rasanya dah masuk beberapa bulan holiday kat Indonesia..tapi nak share gak gambar2 disana heheh.. kami ikut agensi travel..bawah syifaa holiday travel.. kami pergi brempat-- mr.lalinh, mrs.yanie, mak saya dan ayah saya..ehhehe




time ni kat gunung berapi...''Ratu'' ...gas yang dhasilkan busuk baunye....heheheh


kat sana ada gak stwbri tapi xsehebat Malaysia kot..cox kitanye djaga dengan baik...:)


dunia fesyen tak dapat dipisahkan dengan wanita :)

kami :) honeymoon...

open house '12

Assalamualaikum semua......nak story raya tahun nie sket ehheh syukur tahun ni dapat gak buat open house tuk fren's hehehe amin.. tapi len sket sbb kali ni mrs.yanie gabungkan dengan open house makabah..heheh skali serentak senang..layan gambar dulu ok x? hehe jom...

antara secara keseluruhan suasana..tapi ni siang dan baru sket..ehehe..syukur  bjalan dengan lancar..walaupun mak and akak adik kne btkuslumus kat dapur mnambahkan menu yang ada.ehhe tq gak pada yang hadir..

si kecik ni nak nyanyi ...heheh bler sound tu len macam je sket terus dia lariiii..heheh

saudara yang paling kecil..dan kembar..seorang perempuan seorang lelaki..yang ni saudara yang lelaki...amik berkat sket mane tahu rezeki anak kembar kan..ehhehe amin...korg sume doakan ye..

ma sbuk mlayan pakman a.k.a pakcik saya..yang mak pegang tu lah kembar ..yang tu perempuan.. :)  chomel.. tq pakman datang daro damansara. dan pada pakcik2 dan saudar2 yang jauh2 tu terima kasih sudi dtg..tahun depan insyAllah moga murah rezeki leh buat lagi..yeah..!!!


ni abah saya..sbuk melihat menu2 takut xckup..nak dekat habis je abah yang pantau..cepat2 kne tambh..terima kasih abah..dengan siap lagu2 raya lagi tau...

ni last skali ..mr.laling..cian dia..keje siang tu..pastu balik layan tetamu yang hadir..mlm plak tlg bdk2 opis masak lemang..the best lemang ehhehe..tbaik..!!

Mutiara kata

Assalamualaikum semua...


Dari Ar Rabi' bin Anas meriwayatkan; ''Aku tertawa (hairan) kepada orang yang mengejar-ngejar (cinta) dunia padahal kematian terus mengejarnya, dan kepada orang yang melalikan kematian padahal maut tak pernah lalai terhadapnya, dan kepada orang yang tertawa lebar sepenuh mulutnya padahal tidak tahu apakah Tuhanya reda atau murka terhadapnya''. edisi 121 Julai '12


FANPAGE

back off