Jom Klik

FEED EFG

CONTEST KHAS BUAT BLOG & FACEBOOK


Asaalammualaikum

Mrs.yani nak ajak korang join contest yang dianjurkan oleh Dreams Fairy Boutique Sempena menyambut hari Maulidur Rasul yang lepas dan secara rasmi logo baru DFB. Tapi untuk blogger contest AGAK BERLAINAN sedikit caranya kerana setiap blogger perlu buat satu n3 khas untuk contest ini. Jadi tak ada soalan yang perlu dijawab seperti quiz facebook. Konsep tetap sama perlu LIKE SHARE COMMENT dan tambah satu mesti FOLLOW blog DFB. :) Seperti GA blog yang lain...yeahh!!  jom join contest ni.. hadiah menarik menanti anda..


Jika korang berminat boleh lah layari blog Dreams Fairy Boutique .. Just klik je pada nama blog tu sbb dah di link kan pada blog contest. 



Mudah saja cara dan syarat sah untuk menyertainya: anda perlu


1) Follow blog DREAMS FAIRY BOUTIQUE

2) Follow Blog DREAMS FAIRY HIJAB shop online 

3) Like page FACEBOOK
4) Buat satu entry :
 Contest FOLLOW-LIKE-SHARE-COMMENT
 and win Dream's Fairy Boutique



5) Copy gambar di atas dah letakkan pada entry dan linkkan ke entry ini.
6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih lagi bagus.
7) Jangan lupa untuk tinggalkan link entry anda disini dan kami akan balas untuk approve kan nye..

Hadiah menanti anda:


# Baucer bernilai RM10 untuk pembelian dari barangan Dreams Fairy boutique

# sehelai scarf Dream's Fairy Hijab Shop Online 




selamat mencuba :)


GiveAway by AFNA

Assalammualaikum semua..
wah berturut rasa nya join GA from the blogger ..hihih..xpe bler lagi frends blogger nak meriah kan GA frends blogger kan..so we sokong u'll nye GA..coz nanti nak wat gak hihi.. (^_^)



i dah follow u..hihih
for LIKE untuk penaja dah done like.. use nama Hayani Yusuf

owner blogger ni katA :
p/s : GA ni akan terbatal jika penyertaan kurang dr 50 orang peserta !
so , promote habis-habisan oke !! =)

so pada semua frends mrs.yanie jom join bagi meriahkan lagi GA from blogger..peminat blogger pe lagi jom join ye...just klik kat banner tu akan link kan anda semua kat blog owner..arahan semua da kat situ ye..Love u so much hihih

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

Assalammualaikum semua...

Hari ni mrs.yani nak post kan satu contest anjuran NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE. Hope masih sempat lagi untuk mrs.yani myertainya.. insyAllah..moga2 dmurahkan rezeki buat mrs.yani.

mrs.yani penah bkerjasama dengan butik kakzi. alhamdulillah semua stok nya berada dalam keadaan baik dan berkualiti..hope nanti mrs.yani akan bkerjasama lagi amin. 


pada semua frens blogger jom join.. 
masih sempat tuk mlm ni..jom join...!!!

tag:




Sale New Year!!

Assalammualaikum...

Hari tu mrs.yani nak story kan pasal shopping kat Soho kan time sale new year ari tu..heheh ni yang tak sabar rasanya nak story.. Korang tau kan dalam n3 yang lepas mrs.yani holiday for annyvsary kat KL.and stay kat hotel Quality KL. Hotel tu kan dekat dengan SOGO..
wah pe lagi pas check in je rehat sat pastu terus ler gi SOGO..ramai gak orang yelah tempat syurga shopping dalam Kota Raya yang besar ni kan..Perg sale nya jangan lah kata 10 % je ni sampai 70% lagi hihi.. mau tak rambang mata ni..biasalah wanita yang suka shopping katakan..hihi :) tapi sebab ramai2 kan agak kurang senang sket nak belek2 yang mana berkenan. pusing punya pusing dapt gak lah satu beg ni..sale nye rm150 dapat 2 beg..tapi yang berkenannya satu je..tak mau lah beli pastu tak nak pakaikan..
kebetulan nak dijadikan rezeki mrs.yani ada lah akak tu nak jugak beli. dan dia nak beli satu gak..kami pun share ar baru dpaat harga yang murah..kalu nak beli 1 je harga nya rm100++. rugi lah plak kan. Jangan rugi2 ni..biar dapat yang menarik dan vogue dengan syarat jangan membazir waa gtu..hihi..
alhamdulillah akhirnya dapat gak sambo beg satu..pastu baru lah pusing cari kasut yang sale bagai syurga kasut..semua nak beli sebab murah gler...dalam rm 49 cam tu..dari harga beratus-ratus tu..tapi shopping ala kadar jew..xdalah sampai nak borong semua kang leh buat pre-loved plak kan..hihi...so beli sepasang je..
tak terlepas jugak buat mr.laling..ada gak tuk dia..yelah sempenan annvsary kami so tukar-tukar hadiah lagi ihih..cam acara tukar-tukar hadiah waktu sekolah dulu..aisey..sebenarnya bukan taknak belikan siap2 tapi lebih seronok jika pilih sendiri dan pasangan kita bayar je mana yang kita berkenan. Bukan selalu lah..hihi kang tak plak suprise nya kan..mr.laling dpaat jugak lah kasut beli kat the curve..hihi..kan sambut new year kat the curve..hahaha..tu pun ada story nya tapi biarlah rahsia hihih...

Ini lah hasil shopping hihihi
oklah dear semua...nnti i story lagi InsyAllah.. daaa

Selamat Tahun Baru 2013


Assalammualaikum.... (^_^)
Happy new year 2013 dan merangkap happy anniversary to me and mr.laling..alhamdulillah..dah genab 2 tahun kami bergelar suami dan isteri yang sah amin.. moga2 tahun ni dberikan rezeki zuriat plak kat kami..inysALLAH amin.. u allss doakan ye..wah teringat mrs.yani disaat kami nak bernikah heheh..dengan inai dijari..baju yg cantik dihiasi..ohh bulan...happy dan bahagia bersama..berdua lebih baik..mmg tepat..heheh mcm2 kami leh lakukan bersama..bergaduh, tempat nangis, tempat mgadu, main cam kanak2 hehehe..syukur sangat.. 


Cepat je inai ni hilang huhu.. Baru buat time sambut anniversary..time ni ada event promosi kawin kat bangunan Mara..hihih sambil2 tu ..imbas kembali kenangan hihih  ermm...teringat waktu kawin.. Indahnya.. #alhamdulillah dah 2tahun bgelar #isteri buat mr.laling. Syukur pd Tuhan kerana meminjamkan seorg #suami, #sahabat dan peneman buat ku.. #amin

kali ini kami sambut anniversary kat area Kuala Lumpur jew..coz my dad still kat hospital dan KL bagus gak tempat berhoneymoon tau..mungkin bagi orang KL dah biasa..kami ni bulan tiap hari datang so rasa best gak..lepak hotel KL..jalan2 Sogo sambil shopping (tu yang bertambah best hikhik)..dapat gak lah sambo beg ngan kasut..hihih..
nanti mrs.yani cter lagi bab shopping tu heheh..menarik gak...sebab mr.laling yang bayo..hahaha gelak jahat dalam iman..hihi.. sambut tepat kul 12 kat The Curve KD je..tengok gelagat manusia muda mudi yang macam2 perangai..agak berbuka jugak minda ni dan memikirkan mana hala tuju budak2 yang melepak sampai kul 12 am dengan geng2 lain jantina dan nampak cam still sekolah..tapi kita mampu berdoa agar budak2 tu diberi petunjuk dan hidayah ke jalan yang benar semula.Amin. 

Candlelight dinner kat The chocolate.. nyum nyum...


 ok lah nnti i story lagi..mau tdo esk ada keje...ya ampun audit..pening udah..huhu..daa

Assalammualaikum..camat malam..


FANPAGE

back off