Jom Klik

FEED EFG

Hatyai, Thailand part 1 Pembelian tiket Keretapi KTMB

Assalammualaikum w.b.t

hye hye hye.. sawadikapp... kapkunkap..hihh tu ayat tambah sendiri k..alhamdulillah.. mrsyani and husbd selamat pergi dan kembali ke tanah air ku..wahh cam jauh je kan..oklah kali ni holiday ke luar negara tak jauh pun..target sbenarnya nak pi Vietnam tapi tak kesampaian jadi target berubah ke Thailand.. Hatyai !!! 

Kali ni perjalanan agak menarik dari yang lain kerana mrsyanie, suami and the geng menggunakan perkhidmatan yang agak extrem sket.. Keretapi KTMB menjadi pilihan pengangkutan travel kali ini.. best sangat..Tqvm KTMB memberikan perkhidmatan yang terbaik.. tiket korang boleh beli terus di kaunter KTMB atau boleh beli secara online. kami pilih untuk pergi terus ke kaunter untuk beli tiket.. ingat ye korang kena beli awal untuk mengelakkan kehabisan tiket tambahan plak hujung minggu memamg tiket cepat habis. Kami beli tak ada lah awal dan tak lah lewat sangat.. kami dapat tiket pergi koc tempat tido.memamg selasa lah..tido lena pun bole.. balik tu je kami terlewat beli, tapi dapat gak tiket just tempat duduk..no katil2 huhu.. yeahh tiket dah ada, jadi kena lah buat persediaan cek pasport and tukar duit hihi.. bab cter tukar duit ni..kat Tanjung Malim rate tukar adalah

FANPAGE

back off