Jom Klik

FEED EFG

Car boot sale UKLK UPSI

Assalammualaikum w.b.t
Esok ada program tak?. If tak ada, mrsyanie nk ajak semua warga Tanjung Malim dan sekitarnya. Datang ke CARBOOT SALE anjuran Biro Ekonomi UKLK UPSI? mrsyanie ada buat carboot sale tau.. Preloved yang murah2.. Hihi ada teddy bear and baju-baju yang masih elok lagi tuk di let go kan.. Bukan tu je.. Barangan uneQuein dan Dreams Fairy Hijab boutique pun ada wat sale..ok jom serbu esok ye.. Pagi tau kul 8am-12pm.. Tapi if abis awal, mrsyanie tutup awal gak tau hihi.. So korang datang lah awal.. Pagi2 masih serga dan tak panas.. Datang tau!!

Power Bank Orange Tech

Assalammualaikum w.b.t

Salam Jumaat semua..best sangat dapat hadiah from my asben ler..mrlaling.. power bank yeahhh!!! 

Happy sgt.. Blk dr kelas petang td.. Mr.asben dtg amik.. Tgk ada bungkusan plastik..ingt pe td..mr.asben pun kata tuk ayg lah.. Hihi ok lah target dlm minda, mgkin coklat kot..hihi buka2..yeahhh power bank.. Lama dh nak tp cm tak tbeli2 gak..akhirnya hadiah milikku hihi... Im so happy... #happywife tq so much and love u @ajaimy2004




 Sangat bagus power bank ni.. Orange Tech pink colour lagi hihi.. Senang nk cas..xperlu risau bateri habis lg.. Tq syg @ajaimy2004 #orangetech

FANPAGE

back off