Jom Klik

FEED EFG

Avon's Love Collides winners | Dinner

Assalammualaikum w.b.t

Fun fun night with Avon's Love Collides winners and Scha Alyahya !!!

Alhamdulillah terpilih untuk memenagi this contest super duper from Avon Malaysia.. Tq so much Avon Malaysia. Ada rezeki kasi menang lagi tau..

Contest ini dijalankan oleh Avon sempena perfume Love Collides.. Mudah je nak join contest from Avon.. Korg buat pembelian dengan Avon (mengikut produk yang terlibat) then ikut syarat yang telah ditetapkan.. untuk contest ni just masukkan gambar with psgan or frends or sapa2 yang kita sayang then hastag pada #avonscha dalam instagram.. sangat mudah je kan.. yelah instagram kan dah jadi benda harian kan.. sambil berinstagram sambil join contest..murah rezeki dapatlah menang..weee... best oo.. tak rugi korg beli barang Avon dan join jadi ahli Avon.. untung plak tu..mana tak untungkan beli perfume harga lebih kurang RM50 pastu dapat hadiah berharga berganda-ganda dari yang kita laburkan.. bukan labur tak nampak kan.. dapat perfume..hihih menang dapat lak dinner with Scha Alyahya kat hotel Hilton KL Sentral plak tu.. dapat lak goodies bag lagi..wow wow ooo...hihih

tengok gambar lah baru best....


bersama team Avon HQ Malaysia.. sangat peramah dan sporting sangat..
best kogr..nanti kasi mrsyanie menang lagi tau..














happy sungguh mrlaling ye dpaat bergambar dengan Scha.. ermmm... hihi :p
Sebenarnya hadiah ni khas buat mrlaling sempena birthday nye..tapi terlewat sket date nye..xpe janji dapat jumpa scha and dinner together..

tema dinner: hitam bersulan pink..
mrlaling dah siap bawak tie pink nye..tapi segan lak katanya nak pakai..awal tu pkai mai dh dh nak makan dbuka nya..ermm..hihih..mrlaling ni sorg yang pemalu sebenarnya..yang ketara kalu men game kotak bracun masa event hahah laju je paskan kotak tu pada yang lain..amboi.. lupa cter..bukan kami just jumpa scha and dinner but Avon juga sediakan game untuk kami pasangan yang bertuah ni..sangat seronok and enjoy..

Lagi untung nye bukan sahaja kami ni dapat dinner..dapat plak masuk suratkabo .. wee.. utasan and metro.. frame kan nnti paper tu..weeee...

gambar ni dalam Metro, 2 Mei 2014


utusan, 24 april 2014

hihihi pemes ler kejap jew..sangat seromok.. 5star kasi kat Avon Malaysia..nak tau pe ada dalam goodies bag diorg? ha menarik....


sangat best dan berbaloi2 tau.. so pada yang berminat nak jadi ahli Avon boleh hubungi mrsyanie tau.
. 019-2961554.. sms/whatsapp.. ada promosi baik punya..so korg leh whatsapp je..skrg kan dah mudah..weeee...



p/s: Jom join jadi ahli AVON. hubungi 0192961554 ye...!!!






No comments:

Post a Comment

FANPAGE

back off