Jom Klik

FEED EFG

Anniversary ke3, Honeymoon Pulau Langkawi, Kedah Day 1

Assalammualaikum w.b.t

Moga anda semua yang mebaca blog mrsyanie sihat selalu insyAllah..ameen.. mrsyanie nak sharekan sket percutian mrsyanie ke Pulau Langkawi.. Mesti ramai dah tahukan Pulau Langkawi, Pulau bebas cukai..pulau coklat, pulau rokok murah..ohh noo.. yang itu tak mau ler ye..hihi walaupun mrlaling merokok.. mrsyanie benarkan 2 kotak je beli rokok kat sana..hihih kejam sekarang tapi sayang berpanjangan.. 

Melaka, Muzium Kapal Selam

Assalammualaikum w.b.t

Happy new year 2014 semua... Mesti korang dah ada azam tahun baru kan.. So nnti share kn dalam entry yang happy new year tu ye.. Mrsyanie nak share kan sket pasal percutian ke Melaka.. Tapi mesti ramau dah pi Melaka dan dah ramai blogger updated tentang Melaka kan.. Mrsyanie tertarik dengan Muzium baru di Melaka.

FANPAGE

back off