Jom Klik

FEED EFG

love collides “Opposites Attract” PHOTO CONTEST

love collides
“Opposites Attract”
PHOTO CONTEST
Assalammualaikum uolss.. maaf tau xsempat lagi nak updated story ke Langkawi part 2. insyAllah akan story mory secepat mungkin ye..hihi.. Mrsyanie nak share kan contest ni. koranag boleh join tau pada penggemar barangan Avon macam mrsyanie. kalu perfume memang serbu Avon ler..hihi ada lak contest ni..pe lagi join ler.. Jangan lupa tolon LIKE kan picture mrsyanei dan mrlaling tau kat IG yanieyusuf or korang search je #avonscha. LIKE banyak banyak tau.. ajak kawan-kawan LIKE sama.. pada yang berminat nak join korang boleh layari  web ni untuk detail ----> http://www.avonmalaysia.my/

sayang korang

LIKE IG YANIEYUSUF
LIKE IG DREAMSFAIRYBOUTIQUE
VOTE http://www.avonmalaysia.my/


Assalammualaikum uolss... alhamdulillah akhirnya mrsyanie menang gak this contest..TQ SO MUCH AVON MALAYSIA!!!! tak sabar nak dinner with Scha alyahya...this dinner hadiah untuk mrlaling nya birthday!!!


FANPAGE

back off