Jom Klik

FEED EFG

SAFI SHAYLA (Scalp Refresher)

Assalammualaikum w.b.t

Hari ni mrsyanie nak review satu produk yang mrsyanie guna sendiri dan rasainya sendiri.. Kaputusan nya sangat menakjubkan tau.. iaitu penyegar kulit kepala SAHI SYAYLA. Mrsyanie sebelum ini memang ada masalah kelemumur dan selalu sakit kepala disebabkan kepala tidak dapat pengudaraan yang betul. agak pelik je bunyikan nya.. tapi tu benar..bila kita ada kelemumur ia akan menutup liang liang udara kepada menyebabkan sakit kepala kerap dan rasa sangat tidak selesa rambut kita. 

Tambahan pula mrsyanie memakai hijab. Jadi mudah terdedah kepada keadaan rambut kita terperap jew.. Ingat itu bukan alasan untuk kita tidak berhijab atau bertudung sebagai satu hukum syariat yang wajib kita ikuti ye kaum Hawa..Ada penyelesaian nya tau. Bila keluar je SAFI SHAYLA dipasaran khas untuk wanita bertudung. Mrsyanie cuba dulu shampoo antidandruff. Alhamdulillah makin berkurangan dan mrsyanie gunakan penyegar kulit kepala dari SAFI SHAYLA. sangat best dan sejuk je kepala tau.. segar dan sangat ringan rasanya dikepala ni. 

Penyegar kulit kepala SAFI SHAYLA ini ala2 mint sket bila kita sapu dikulit kepada. sejuk je rasa kepala ni dan rasa segar je setiap masa. Yang penting kita berasa konfident dalam berhijab insya-Allah. Safi Shayla Scalp Refresher memperkayakan dengan Sauda 5X Habbatus membantu untukmenghalang ketidakselesaan kulit kepala serta menyegarkan dan melegakan kulit kepala segera

Cara nya mudah je: selepas korang bershampoo dan bilas, sapukan Scalp Refresher SAFI SHAYLA ke kulit kepala korang. Urut dalam 1 minit dan biarkan seketika. pasi korang akan rasa kesegaran Scalp Refresher bertindak keatas kulit kepala korang.. (hati-hati jangan masuk mata ye). Jika korang kata alahhh nak cepat lah.. mula korang mandi tu terus shampoo dulu then letak Scalp Refresher. tak yah urut pun tak pe..sapukan je di kulit kepala then korang jangan cuci lagi. korang sabun dulu dan cuci muka. pastu baru basuhkan ramput (bilas) dengan air secukupnya..jimat masa korang kan..hihih.. Antara produk pilihan terbaik mrsyanie ni tau.. 

sekarang mrsyanie dah gunakan SAFI Shayla Smooth and Manageable Shampoo,Shampoo,SAFI Shayla Anti Hairfall Shampoo, SAFI Shayla Anti Dandruff Shampoo, SAFI SHAYLA Hair Conditioner dan SAFI Shayla Scalp Refresher dan lagi satu je prodk mrsyanie belum try.. sangat bagus !!!! tahniah SAFI SHAYLA...




Family hari raya gathering 2014

Assalammualaikum w.b.t

Tak habis lagi dok cter pasal raya ni..hihih pada yang dah berumahtangga, tahun ini korang beraya di mana? wahh tahun ni mrsyanie beraya 2st di rumah mertua..alah dekat je kot umah mertua mrsyanie ngan rumah family..hihih alhamdulillah tak tempuh jem gtu tapi yelah kurang lah rasa raya jem nye..hihih ada bestnya..tak yah gaduh-gaduh..u, i nak balik rumah mak i..no i nak tahun ni balik umh mak i..ha xda lah diolog tu..hihih..celasss tu nyah..hahaha.. Mrsyanie bukan nak cter pasal raya di rumah mertua atau rumah family mrsyanie..kali ni mrsyanie nak story pasal Family hari raya gathering 2014 belah mak mrsyanie. Alhamdulillah setiap tahun memang kami akan buat family day khas untuk berkumpul sanak saudara..syukur masih kuat uhkhuwah kami saudara mara. Adalah yang pelik..aik raya pun buat family day?? hihih sebenarnya family day dibuat untuk kami berkumpul bersalam salaman dan bermaaf maafan..kampung dah lama tinggal..nenek dan atuk telah kembali ke sisi Allah.. jadinya ini lah tujuan sebenar family day dijalankan..moga akan berkekalan aktiviti ini hingga akhir hayat..aamiin..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t


Selamat aidil fitri

Kepada saudara serta saudari
Setahun hanya sekali
Merayakan hari yang mulia ini



Di masa bulan Remdan
Kita berpuasa hingga sebulan
Pabila Syawal menjelma
Hari raya disambut dengan gembira



SELAMAT HARI RAYA KORANG..MAAF YE LAMBAT SANGAT WISH KAT BLOG KAN.. KOSONG KOSONG YE UOLSS..


Salam Raya dari kami suami isteri:



FANPAGE

back off