Jom Klik

FEED EFG

Luxury White Advanced Formula

Assalammualaikum w.b.t

Pernah dengar tak tentang produk baru yang super havoc ini Luxury White Advanced Formula...??? Apa tak pernah dengar..ha sah rugi korang tau.. rugi sesangat lah.. mai ceq nak habaq mai...Kali ni mrsynie nak share kan dengan korang tentang Luxury White Advanced Formula.. 

Luxury White Advanced Formula merupakan produk berteknologi Paris yang menjadikan anda cantik bak Puteri Salju seawal 3 hari pemgambilannya. Insya-Allah.. Anda akan nampak kesan dalam masa seawal 3 hari tapi bukan lah terus putih gebu. Kang kata menipu plak kan..Jangan risau pasti akan ada perubahan seawal 3hari dari segi dalaman dan luaran.Siapa tak mau kan kulit muka dan badan akan terasa Halus, Gebu, Glowing dan tersangat Flawless... wow... pasti Tertarik!!!!

Doa buat mangsa banjir 2014

Assalammualaikum w.b.t

Sangat sayu melihatnya apatah lagi yang merasainya... simpati dengan mangsa banjir dan seluruh keluarga magsa banjir. Moga kita sama-sama berdoa agar surut cepat kawasan banjir dan dijauhi dari malapetaka.Sesungguhnya Allah S.W.T maha mendengar rintihan hamba-hamba-NYA. 

Ya Allah yang Maha Kuasa,
Kami mohon agar kami dijauhi dar malapetaka 
dari segala musibah
dari segala dugaan 
yang tidak mampu kami harunginya..

Ya Allah yang Maha Pengampun,
Ampunkan lah segal dosa-dosa kami
dosa ahli keluarga kami
dosa anak-anak kami
dosa saudara mara kami
dosa rakan rakan kami
dosa semua umat Islam..

Ya Allah yang Maha Mendengar,
Engkau perintahkanlah bumi-MU menelan airnya,
Engkau perintahkanlah langit-MU berhenti mencurahkan airnya,
Sesungguhnya kami amat lemah dan tidak berdaya menangung ujian yang diberikan.
Ampunkanlah dosa-dosa kami.

Aamiin


Mari lah kita sama-sama memberi sokongan dan sumbangan kepada yang memerlukan:-Ya Allah, besarnya dugaan mangsa-mangsa banjir. Tak mrsyanie dapat bayangkan keadaan di sana. Melihat gambar dan video yang dihantar sudah menyentuh hati mrsyanie. Apatah lagi yang melaluinya. Semoga tabah harungi dugaan.. Mrsyanie doakan sahabat-sahabat dan saudara mara terutamanya di pantai timur, Utara dan kawasan yang terlibat banjir semoga semuanya selamat dan pulih seperti sediakala.. Aminnn.. Jaga diri anda dan anak-anak anda dari bermain dengan air banjir tanpa pantauan dari anda... Allah sentiasa ada untuk dengar doa kita..

(T_T)

FANPAGE

back off