Jom Klik

FEED EFG

DESIGN PHOTOBOOTH

Assalammualaikum w.b.t


DESIGN PHOTOBOOTH| Alhamdulillah akirnya dapat gak menghasilkan photobooth hasil tangan Mrsyanie dan adik beradik yang lain. Seronok bler tengok ramai yang dok snap gambar di photobooth hasil kreatif sendiri kan.. Tapi tak lah kreatif mana takat cun macam Nora danish jew..hahhaha... ok sap lagi nak pujikan hihih...





Dalam cawan kaca tu ada gula-gula..ha tu lah tumpuan budak-budak..
cepat je habis..alhamdulillah..


wah sah sah ada budak-budak main kat board ni..hihihi 
nasib tak letak kapur kna..
kalu tak habis kne conteng..hihih 









Idea bagi Guest Book oleh Pengantin dan bagi photobooth idea Mrsyanie, Mrlaling, family dan kawan-kawan hihih.. Kebanyakkan barangan yang digunakan adalah yang sedia ada dirumah dan barang-barang yang boleh diguna semula.  Jika boleh bagi bakal pengantin kenalpasti konsep dan keluarkan idea berasaskan sumber yang sedia ada bagi menjimatkan kos perkahwinan anda.  Moga entry kali ini bakal pengantin akan mendapat idea untuk menghasilkan photobooth dan guest book yang menarik tetapi berbajet. :)

 Tema: Garden style
Warna: Hijau Pink
Bajet: RM 60.++


Barang yang dibeli hanya:
1) Ribon
2) Manik silver (2meter sahaja)
3) Kertas warna
4) Stiker comel
5) Alas rumput (rm2.50 /unit)





Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang




No comments:

Post a Comment

FANPAGE

back off