Jom Klik

FEED EFG

PURPLE DAY

Assalammualaikum w.b.t

PURPLE DAY| 10 April yang lepas birthday abah Mrsyanie.. Happy birthday abah, moga diberi kesihatan yang baik dan sihat, dmurahkan rezeki, sentisa diberi petunjuk dan hidayah, dilindungi  dan diberkati  oleh Allah S.W.T. aamin..muuuaahahh sayang abah...


Hari itu jugak adik ipar Mryanie nikah. Birthday Abah dah buat siap-siap majlis nya, alhamdulillah sume berjalan dengan lancar. Time untuk fokus wedding adik ipar jew.. 10 April selamat adik ipar Mrsyanie menjadi isteri orang. Alhamdulillah.. Selamat pengantin baru Acu. Moga dmurahkan rezeki dan ikatan suami isteri korang berkekalan hingga akhir hayat aamin. Majlis sanding berlangsung pada 11 April. Same date plak dengan birthday Adam a.k.a anak buah Mrsyanie. hihih Happy birthday jugak sayang Adam..Moga menjadi Anak yang Soleh dunia akhirat ye..


Majlis persandingan dijalan kan di Dewan orang ramai Kampung Sawa, Slim Village, Slim River, Perak. Tema majlis adalah hijau purple. Family semua pakai warna ungu. Memang purple day lah hari itu sebab kebetulan family Mrsyanie datang pun pakai baju purple. Ikut tema sungguh hihih


































Last sekali my selfie..hihih pergg memang best handset OPPO ni..hihih suka suka..Tq Mrlaling hadiah kan handset OPPO kesukaan ni..demi wife nak jalan Hong Kong dan wife yang suka selfie ahhaha...




Selamat Pengantin Baru Atika & Hasnul.

Till Next Enrty ye!!
Salam Sayang


No comments:

Post a Comment

FANPAGE

back off