Jom Klik

FEED EFG

Review SayidahNapisah | Si Kecil Comel

Assalammualaikum w.b.t

Review SayidahNapisah | Si Kecil Comel | Seorang yang suka makan tapi tak gemuk pun. Jelas hakak tau..hihihi.. Kalau senyumannya boleh mengegarkan jantung si jejaka tu...Siapakah  dia?? Jom kenali Si Kecil Comel...


Exchange Feed Group|

Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik (Kc), Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti. Kc adalah panggilan manja group EFG juga seorang yang ramah dan mudah mesra, selalu menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga. hihihi.. Tetapi Kc sangat baik orangnya dan kalu korang tak caya korang boleh layari blog beliau.



Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya. Kuat makan tapi maintain slim tau, jeles Mrsyanie tau..hihi Kalu korang nka tahu umur Kc ialah 46. Apa 46 tahun??? eeeehhh tak adalah itu adalah umur/usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA comel jew kan..oooppsss hihih sorry Kc.


Kalu korang nak tahu Kc ni sangat suka tersenyum dan sentiasa ceria happy gitu. Sejuk hati melihatnya.. bertuahlah wahai jejaka idaman hihih..Kc dan trademark senyum Colgate nya tidak dapat dipisahkan. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak EFG. Senyum itu kan satu sedekah. Alhamdulillah.. Dari zaman sekolah lagi Kc memang mudah untuk senyum dan ceria jew..Tengok gambar zaman sekolahnya.. :D





Tengoklah zaman kecilnya. Alahi comel jew. 
Kc bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen 
atau sewaktu dengannya.
 Insya-Allah, Mrsyanie doakan cita-cita Kc tercapai
 dengan jayanya dan menjadi umat yang bertaqwa. aamin.




Kc yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. wow. Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik! 

Kc mula bergiat dalam blogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.




Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburu cintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com. Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu...hihihi Jom kasi terjah blog Kc...



http://www.sayidahnapisah.com/



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

2 comments:

FANPAGE

back off