Jom Klik

FEED EFG

NEW BLOG

Assalammualaikum w.b.t

New Blog

NEW BLOG | Ehh ada blog baru ke?? Naper dengan blog yang ada ni? Apa jadi dengan blog sekarang? Ini adalah header yang mula Mrsyanie buat (gambar dibawah). Time ini dah start pandai editing sket hihi. Dengan menggunakan PS (Photoshop).

Header 

Sebenarnya bukan Mrsyanie buat blog baru tapi Mrsyanie upgredkan blog sedia ada. Entry yang lepas mengenai blog berubah nama kan. dari blogspot ke dotcom. Kini wajah blog plak Mrsyanie ubah supaya nampak lebih simple, mudah pencarian dan menarik (ehh menarik ke? ce komen sket) hihih... Dulu wajah blog agak kebudak-budakkan, ala sweet2 gitu tapi kini dengan lebih pendedahan yang agak matang walaupun tak lah secantik mana tapi lebih menekan tentang lifestyle dan personaliti Mrsyanie.


Gambar dibawah ini plak ubah sedikit dari segi tulisan agar nampak lebih matang tetapi masih berwajah ceria keanakkan.


Kini blog WWW.YANIEYUSUF.COM berwajah seperti sekarang. Kali ini Mrsyanie tak tukar header tetapi tukar background terus. Dekat header tak perlu letakkan gambar hanya tulisan. Tapi Mrsyanie masukkan gambar dalam background/template. Nak tahu caranya tak??? Nantikan entry tutorial background atau template gambar. 




Sebelum itu jom komen wajah baru blog 
WWW.YANIEYUSUF.COM. TQ semua...



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

10 comments:

FANPAGE

back off