Jom Klik

FEED EFG

PERSIAPAN RAYA BERSAMA LAZADA MALAYSIA

Assalammualaikum w.b.t

Lazada Malaysia

PERSIAPAN RAYA BERSAMA LAZADA MALAYSIA |  Yeahh tak sabar nak raya..opsss baru puasa 6 hari kan. Tapi persiapan raya kena mula dari sekarang tau supayan tak ada lah kelang kabut shopping raya. Tambahan Mrsyanie bersaiz besar, make sure saiz kena betul. Jadi nya kena lha shopping awal baju raya dan kelengkapan raya. yuhuu nak raya..hihih !!

KLIK GAMBAR UNTUK BERSAMA DALAM PERSIAPAN RAYA 

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015 dengan satu campaign potongan diskaun melebihi 90% SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada Malaysia akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti.  



Wah hebat-hebat promosi yang ditawarkan oleh Lazada Malaysia sempena Raya Aidilfitri ni. Antara koleksi Lazada Malaysia yang menjadi pilihan Mrsyanie adalah:

Koleksi Baju Raya Wanita:

Apa yang menarik tentang koleksi Baju Raya Wanita ini adalah design yang dihasilkan sangat trendy tetapi masih mengekalkan konsep Muslimah. Selain itu, saiz yang disediakan oleh Lazada Malaysia bermula dari saiz S sehingga 2XL tau, dari saiz kecil sehingga lah bersaiz besar. Tak susah nak cari baju raya tahun ini kan, saiz siap sedia ada.


**klik gambar untuk shopping



Koleksi Baju Raya Lelaki:

Kalau baju Mrsyanie dah dapat pilih, jom kasi usha plak baju melayu Mrlaling plak.. kasi sama..sedondon gitu.. wah banyak pilihan menarik...




**klik gambar untuk shopping


Cantik-cantik semua baju Koleksi Raya 2015 di Lazada Malaysia kan. Kenapa Mrsyanie pilih 2 pasang? sebab satu pasang di rumah family Mrsyanie dan satu lagi pasang di rumah family Mrlaling plak. kan gtu adil hihi.. Jap tak habis shopping lagi tau.. Handbag tak dapat lagi..jom terjah...

wah sangat cantik dan harga semua berpatutan. Cuma teka berapa harga beg diatas?? murah jew RM 59.00 (sebelum diskaun RM 189.00, SAVE sebanyak 69%). wah untung nya..beli secara online jew. Bukan pakaian raya sahaja, dapatkan jua koleksi keperluan lain seperti telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada Malaysia!


Ini yang mrsyanie tercari-cari Salav Garment Steamer GS18 Pink , wow!!! murah sale raya. Murah je hanya RM 89.00 (harga asal: RM232.00). Memeng Mrsyanie mencari-cari steamer ini, mudah kan nak iron baju raya nanti. Hanya di  Lazada Malaysia!


Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :



Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  Good Luck korang and wish me luck too !!



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

5 comments:

  1. Goodluck :) dari GA yang sama

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/berhari-raya-dan-contest-bersama.html

    ReplyDelete
  2. good luck yanie.. cantik pilihan handbag yanie tu kann

    ReplyDelete

FANPAGE

back off