Jom Klik

FEED EFG

Bila Kelu Berkata, Dialog Menjadi Bicara

Assalammualaikum w.b.t

Bila Kelu Berkata, Dialog Menjadi Bicara | Tajuk tak ada kene mengena pun. Nak cerita pasal dialog jew. Hari ni kasi terjah blog abg Ben Ashaari. Entry mengenai Qhaliff dan Zahra berdialog. Teringat plak hari tu Mrsyanie ada buat diolog pada gambar yang tak ada kene mengena pun sebenarnya hihi.. 

sumber gambar: google.com

Gambar ini di 'snap' sewaktu Mrsyanie menunggu dobi siap. Masih ingat tak entry yang lepas mengenai pertama kali Mrsyanie mencuba  ''SELF SERVICE LAUNDRY'' . Sementara menunggu siap, layankan gambar-gambar yang ditangkap. Apa lagi, saja lah buat dialog bagi menceriakan hari. hihi Kebetulan member tu dok termenung, sebabkan Mrlaling ni nakal sket suruhlah bini nya buatkan dialog. 





Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


3 comments:

  1. ha ha ha sempat lagi usik org ekk :)
    yes la, memang lemau kalau kena tunggu dobi tgh running.
    aida pernah tertidur bila bersandar kat dinding :) ha ha ha...

    ReplyDelete

FANPAGE

back off