Jom Klik

FEED EFG

Gathering KBBA

Assalammualaikum w.b.t


Gathering KBBA | Alhamdulillah hari minggu yang penuh dengan aktiviti. Yang penting aktiviti makan, siapa yang tak suka makan kan tapi nak kurus. Ok tolak tepi dulu lah bab nak kurus tu, hihihi yang penting dapat united reramai dengan ahli keluarga KBBA



Sangat meriah dan ribuan terima kasih kepada abg Ben Ashaari menjadi tuan rumah tahun ini. Juga terima kasih kepada semua ahli keluarga KBBA yang hadir dan jayakan gathering. Dapat berkumpul, berborak dan berkenalan sangat best. Merapatkan lagi ukhuwah dan siratulrahim antara ahli keluarga KBBA (Kelab Blogger Ben Ashaari). Layan tengok gambar je lah baru tahu best ke tak kan. Rugi lak siapa yang tak join.










Ada yang kata muka kami serupa, ermm yeke? Serupa tak? hihi

  

Tuan rumah, Abg Ben Ashaari (gambar dari rakan KBBA)


Kami adik beradik. Percaya tak? 



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

4 comments:

FANPAGE

back off