Jom Klik

FEED EFG

Peminat Tudung Bawal

Assalammualaikum w.b.t

Peminat Tudung Bawal | Siapa kat sini peminat tudung bawal. Sebanar Mrsyanie dah lama tak pakai tudung bawal tau. Walaupun Mrsyanie penjual tudung , eh tak tahu ke?? alah apa kata korang Like dan follow Dreams Fairy Boutique. Like tau kat page facebook Dreams Fairy Boutique.


Peminat Tudung Bawal


Dreams Fairy Boutique


Mrsyanie sebenarnya lama tak pakai tudung bawal dengan style klasik tudung bawal. Selalu kalu pakai tudung bawal atau tudung empat segi ini mesti secara ala-ala shawl sket. Sebabkan dah lama tak pakai style klasik agak kekok jugak nak mengayakannya. Jadi ke tak jadi kan. hihi 



Mesti korang ada yang merupakan peminat tudung bawal kan. Tudung bawal Mrsyanie pakai ni dari Dreams Fairy Boutique. Tudung square Sara dengan gabungan 2 warna lebih menampakkan stylo klasik. 





Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


7 comments:

  1. salam..singgah petang! sy pun antara peminat tudung bawal..heheee cantik & stylo gaya tudung :)

    ReplyDelete
  2. sgt da lama x pakai tudung bawal :)
    baru2 ni pakai AJ, aduhai, jenuh nak membelit kepala.
    x reti sudah ha ha ha...

    ReplyDelete

FANPAGE

back off