Seni dan Kreatif ke Aku?

Assalammaualikum w.b.t

Seni dan Kreatif ke Aku? |  Huisshh tajuk, nampak sangat tak seninya. Mrsyanie baru-baru ini ada menikuti Kusus Gubahan yang dijalankan oleh pihak Unit Latihan. Tak tahu lah seni atau kretif ke tangan Mrsyanie ni. Macam kakunya rasa.


Kusus Gubahan Bunga, Hamper, Buah dan HantaranMrsyanie bukan seorang yang kretif atau berseni. Tangan kaku kot, hanya mampu menaip jew. Mulanya main apply je bila dah dapat bukan main cuak lagi nak pergi kursus ini. Yelah orang tak seni kan. Dok memikirkan boleh ke Mrsyanie ni mengubah apatah lagi mengubah hantaran. Setakat main-main untuk gubahan hantaran kahwin sendiri boleh lah.

Bila dah join, sangat seronok kerana ianya merupakan satu kursus yang mampu untuk kita tenangkan minda dari berfikir mengenai kerja hakiki. Kursus ini mampu memberi otak kita berfungsi secara tenang tanpa memikir hal kerja dan sangat enjoy. Mampu ke Mrsyanie mengubah nya dengan cantik. 


Tenaha pengajar yang sangat baik dan sentiasa memberi tunjuk ajar sehingga kami berjaya mengubahnya.Hasil yang telah digubah oleh Mrsyanie, jadilah kan. hihi Kusus ini berlangsung selama 2 hari.


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

Labels: