Jom Klik

FEED EFG

Amar Baharin Dengan Kurta Anta AmjifaExclusive‬

Assalammualaikum w.b.t

Amar Baharin

Amar Baharin Dengan Kurta Anta Basic AmjifaExclusive | Teruja dan excited Mrsyanie dapat jumpa Amar Baharin. Sangat lah hensem dan putih nya. Sekarang Amar Baharin keluarkan koleksi Kurta yang diberi nama Kurta Anta Basic dibawah label AmjifaExclusive.

Amjifa Exclusive, Kurta ANTA BASIC Amjifa Exclusive, Amar Baharin, Kurta


 Kurta Anta Basic AmjifaExclusive


Siapa yang tengok Amar Baharin mesti teruja dengan wajah yang hensem dan macho kan. Oppss tak boleh lebih-lebih. Amar Baharin yang dikenali sebagai Abang Zen dalam cerita Kerana Terpaksa Aku Relakan dan watak Abg Iz dalam drama Suamiku En Sotong. Kini Amar Baharin telah melangkah satu step keatas dalam bidang perniagaan yang memfokuskan keluaran baju lelaki. Kini Keluaran Kurta Amar Baharin telah berada dipasaran, dikenali sebagai Kurta ANTA BASIC.



Kurta Anta Basic hasil dari ilham Amar Baharin bersama teamnya, dimana kini Kurta menjadi pilihan ramai anak muda dan telah dimodenkan. 

  • Kurta Anta Basic adalah jenis Slim Fit.
  • Material Italian Cotton 100% (tidak panas, berkualiti, dan sangat selesa)
  • Warna yang menarik dan trendy
  • Wudhu Friendly 
  • Juga terdapat poket tepi 
  • Harga mampu milik

Mrlaling pun dah mencubanya, sangat selesa dan macho tau. Serius ce' tengok gambar kat bawah hiihi Wow hensem kedua-duanya.


Kurta Anta Basic AmjifaExclusive dikeluarkan dengan 5 warna yang sangat trendy, iaitu warna Hijau, Kuning, Biru, Ungu dan Oren. Juga terdapat saiz yang bermula S,M,L,XL dan XXL. Sangat sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur.


Amjifa Exclusive juga membuka tawaran kepada 30 orang yang terawal dan sangat meminati dalam bidang perniagaan untuk bersama-sama dengan Team AmjifaExclusive by Amar Baharin. Berminat untuk menjadi stokis / agent boleh hubungi pihak Amar Baharin:

Whatsapp: 016 969 6891
Instagram: AmjifaExclusive




  

Amar Baharin sangat peramah dan sempoi. Memang best!! Nak bagi tahu kalu korang jadi stokis / agent AmjifaExclusive sangat berbaloi kerana diorang ajak lead dan ajar korang sampai berjaya. Disediakan kelas khas untuk semua stokis AmjifaExclusive. Tambahan profit yang ditawarkan pun sangat untung. Terima kasih Amar Baharin dan team!!


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

30 comments:

  1. selfie tu... tak jeles!!...

    kurta tu mmg cantik.....

    ReplyDelete
  2. Wah bagus ni..tambah koleksi design pakaian lelaki.

    ReplyDelete
  3. beli untuk husband ni pasti dia pun segak cam amar.. hehehee

    ReplyDelete
  4. klu tgk pakwe pakai ni boleh bergetar tulang rusuk...ehhh..hehe

    ReplyDelete
  5. Follow sini. Menarik tu. Tapi My Love mesti x nak pakai..emmmm hensem abang Zin

    ReplyDelete
  6. Nanti nak try beli la untuk en.husband.. :)

    ReplyDelete
  7. ni kalau husband Anim pakai mesti segak ni hehe

    ReplyDelete
  8. Raya haji leh pakai kurta... Yeayyyy..

    ReplyDelete
  9. Wahh semuanya cantik2...boleh laa pkai raya nnt..tu tu hijau cantekkk laa yanie

    ReplyDelete
  10. koleksi warna dia tu lain dari yang lain.
    menarik plak kaler oren dan biru tue.
    kalau badan jenis sado mmg smart ler pakai ni :)

    ReplyDelete
  11. Smart smart... nak beli satu nanti..

    ReplyDelete
  12. Meriahnya.. artis pakai smar, bagi somi pakai berdouble smart.

    ReplyDelete
  13. Nak letak gambar selfie jugak lah kat blog, apa2pun kurta tu memang lawooo...

    ReplyDelete
  14. Nak letak gambar selfie jugak lah kat blog, apa2pun kurta tu memang lawooo...

    ReplyDelete
  15. Segak habis pakai baju ni. Nak beli 1 buat hadiah kat ehee ^.^

    ReplyDelete
  16. Cantik2 tapi kena kurangkan berat badan dulu macam nie

    ReplyDelete
  17. Cantik2 tapi kena kurangkan berat badan dulu macam nie

    ReplyDelete
  18. tiba2 , hari ni terindu kat Amar !!! hahaha ....
    cantikkkkkk baju tu kan kakk :D

    ReplyDelete
  19. Wah, cantiknya kurta Amar Baharin nie...

    ReplyDelete
  20. menarik ..dengan harga yang berbaloi..

    ReplyDelete
  21. menarik ..dengan harga yang berbaloi..

    ReplyDelete
  22. Cantknyaa :) Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

    ReplyDelete

FANPAGE

back off