Jom Klik

FEED EFG

De' Galleria Art Studio

Assalammualaikum w.b.t

De' Galleria Art Studio |  Mrsyanie jarang kalu nak datang tengok art sebenarnya sebab jiwa bukan berseni. Tiada nilai art dalam diri hiihi. De' Galleria ada buat pameran di Hotel Seri Pacific, kebetulan sewaktu Mrsyanie datang Hotel Seri Pacific untuk food review Indonesian Food Festival.


De' Galleria Art Studio


Sangat cantik setiap lukisan yang dipamerkan oleh De' Galleria. Keunikkan setiap lukisan agak sukar diramal oleh manusia yang bukan berjiwa dan minda seni. Mrsyanie berkenan sangat dnegan satu lukisan dari De' Galleria yang  memaparkan mengenai rumah atas rumah. Menarik gambarnya. Jom tengok bawah. Lukisan rumah bertindih-tindih dapat hasilkan satu seni lukisan yang sangat cantik. 



Dilukisan oleh hasil seni  Irwan Isris dengan tajuk lukisan ''Bapak say: Hang buat rumah apa hang nak buat'. Tengok harga dia wow..!!! Tapi seni lukisan yang dipamerkan memang menarik.


Muka terkedu dengan setiap harga yang ditawarkan tapi sangat 
berbaloi dengan hasil seni lukisannya.

   



Untuk sebarang maklumat / urusan:





Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

7 comments:

  1. tiap bulan ada pameran kt hotel ini..pernah gk pergi..menarik semua lukisan kt atas nihh..

    ReplyDelete
  2. huiyooo harga2 dia boleh tahan gak no sis hehe

    ReplyDelete
  3. Lukisan irwan idris tu teringat plak cite kartun boxtrolls. Hehe

    ReplyDelete
  4. Subhanallah sangat indah karya-karya tu. Ntah berapa lama pelukis tu ambil masa untuk siapkannya kan..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah, wahhh klw sy pulak, mmg suka tgk2 art cmni..mmg study pun pasal seni..hahah..range rege painting mmg ribu-riban..nasib he lah sy ni xberduit, haha

    ReplyDelete
  6. Ohhh sama le kita.... kalau semata mata nk tengok lukisan gitu mmg idak ler hihi....setakat kagum jerlah hihi .....sebab cantik kan....

    ReplyDelete

FANPAGE

back off