Jom Klik

FEED EFG

Segmen Komentar Paling Aktif

Assalammualaikum w.b.t


Segmen Komentar Paling Aktif | Yeahh tak sabar nak bagi gift pada seorang pemenang komentar blog Yanie Yusuf bagi 3 bulan berturut. Pemenang akan menerima gift  1 unit Fridge Magnet dari Hong Kong dan 1 unit Keychain dari Krabi, Thailand.


Tahniah kepada Yoorin kerana 3 bulan (Jun, Julai & Ogos) menjadi komentar paling havoc sekali. Nanti whatsapp kan alamat tau untuk Mrsyanie pos kan gift Yoorin. Korang juga boleh follow blog Yoorin: http://yoorinmelacolea.blogspot.my/. Blog Yoorin mengisahkan tentang Parenting, Lifestyle dan Beauty.

Terima kasih kepada semua yang sentiasa bersama dengan blog www.yanieyusuf.com. Mana tahu rezeki korang pulak dapat gift dari Mrsyanie. yeahh!!!


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

7 comments:

  1. tahniah.bulan ni baru rajin blogwalking.hehe

    ReplyDelete
  2. tahniahhh.. :)
    mana emy? tak selit pun di situ. eheehe

    ReplyDelete
  3. huishhh.. hahaha..tq yanie..x sangka pulak selalu menyinggah disini tinggal kan komen... insyaa Allah akan kerap kesini.. macehhhh

    ReplyDelete

FANPAGE

back off