Jom Klik

FEED EFG

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA: Selfie Paling Comel

Assalammualaikum w.b.t

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA:  Selfie Paling Comel | Hari ni bermula cabaran InstaBlog yang dianjurkan oleh EFGKBBA. Apakah itu? cabaran ini untuk semua yang mempunyai blog dan instagram. 




Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA


Peranan cabaran ini? Cabaran ini bertujuan menarik lagi ramai pembaca blog melalui instagram, dimana kita semua tahu bahawa medan media sosial yang hot terkini adalah Instagram. Maka dengan itu kita dapat menarik lagi ramai pengguna instagram untuk melayari blog. Jom kita hasut cabaran ini. 


Cabaran pertama : Selfie Paling Comel 

Comelkah selfie Mrsyanie?? ermm jom leh tak kita wat selfie comel?? hihi 

Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA,Selfie Paling Comel

Tara.. ini lah dia selfie paling comel yang Mrsyanie nak kongsikan dengan korang. Sebenarnya bukan lah gambar Mrsyanie yang paling comel tapi nak kongsikan dengan korang Biskut hadiah dari Mrlaling ni yang paling comel. Sayang pulak nak makan tapi habis jugak makan. Jadi gambar selfie ini lah menjadi kenangan hadiah yang paling comel Mrsyanie. Love u Sayang Mrlaling dan terima kasih menjadi suami yang cukup buat Mrsyanie.


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

17 comments:

  1. dulu pernah dapat gak choc gitu. punya sayang nak makan. mmg x mkn sgt pun. hahahaha

    http://www.shehanzstudio.com/2015/10/selfie-paling-comel-cabaran-instablog.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...Selamat Bersegmen yee...yaya dah join...hihiih...

    http://www.yayacendana.com/2015/10/cabaran7hari-bloginsta1-selfie-paling.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Yanie...akak memang x suka g choc...hehehhe...

    ReplyDelete
  4. yanie..nampak coklat tu dulu baru yanie..hehehe..selfie yang buat orang geram tu

    Jom terjah Selfie paling comel | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  5. biskut comel..tuan biskut pon comel...eh, spek pon comelll kot, tertenung lebih kat spek tu plak..haha

    ReplyDelete
  6. terbaca ayat "Jom kita hasut cabaran ni" di perenggan kedua.. terus tergelak.. hehehehehe.. nak hasut macam mana ekk Yanie... :p

    apapun biskut love-love tu memang comel and cute..!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tak perasan... hasut lak.. sebenarnya sahut..hahah

      Delete
  7. golongan org2 comel buat la mcm mana pon tetap nampak ..

    ReplyDelete
  8. Biskut comel..tuannya pun comel jugekk :)

    ReplyDelete
  9. anazarin berbicara datang sini baca entry sambil follow. Comelnya biskut dia tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. waaa....darling bagi tu yang lagi sayangg nak makan...suwettt angat--- mommy irra

    ReplyDelete
  11. k.yanie pon comey. semua cun melecun yg join cabaran selfie nii

    ReplyDelete
  12. As salam..membalas kunjungan dear..

    comel sgt cookies tu..klu sya dpt tu, syg pulak nk mkn..rasa nk frame je.. :)

    ReplyDelete

FANPAGE

back off