Jom Klik

FEED EFG

Jubah muslimah berkualiti bawah Rm100.00

Assalammualaikum w.b.t

Jubah muslimah berkualiti bawah Rm100.00 | Wah menariknya jubah dari keluaran @Hauraabydya murah lah, harga semua dibawah RM100. Pelbagai koleksi jubah yang menarik dan trendy. Kini  @hauraabydya telah kembali dengan Jubah Hauraa ayesh.


Jubah Hauraa ayesh by @Hauraabydya 


Untuk jubah Hauraa Ayesha ni, kami menggunakan kain moss crepe,so kain ni stretchable tau.Muat dari size S sampai L.

Yang paling best pasal jubah Hauraa Ayesha ni adalah ia mesra wudhu dan jugak breastfeed friendly.So Mommies dekat luaq sana toksah dok kalut nahhh.Sebab kami dah sediakan zip menyusu untuk hampa semuaaa.

Ada enam kaler enak-enak Gittew. 
1.Maroon
2.Emerald green,
3.Turqoise green,
4.Navy blue,
5.Black,
6.Light blue.

Bukan tu je,Korang boleh dapatkan jubah Hauraa Ayesha ni dengan hargaRM80.00 include postage SAHAJA! Haaaa mai cik kak,cik abang,cik kakbang.Pilih pilih pilihhhhhhhh

Maroon
Emerald green
Navy blue

Light blue
Black

Turqoise green


Haaa mana nak dapat jubah yang kain best,wudhu and breastfeed friendly dengan harga yang sangat murah macamni. Hanya di @hauraabydya kami menawarkan jubah yang murah menggunakan material yang berkualiti tinggi dan jugak wudhu dan breastfeed friendly.

Jubah Hauraa Ayesha ni sangat limited stock you guyssss. So grab cepat sebelum habis nahhh.

Kalau Habis Kami tak tahu:D

Oh sambil-sambil tu kami jugak tengah mengadakan CLEARANCE STOCK,harga gila-gila murah dari RM150 jadi RM100 je uolsss




Ada 4 kaler dan 4 size semuanya

Sesiapa yang nak dapatkan update tentang @hauraabydya, Boleh follow 


INSTAGRAM: @hauraabydya
FACEBOOK PAGE: D'hauraa collections


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


4 comments:

FANPAGE

back off