Jom Klik

FEED EFG

Pemandangan Tadom Hill

Assalammualaikum w.b.t

Pemandangan Tadom Hill | Hari itu Mrsyanie berkesempatan pergi ke Tadim Hill, Banting sendiri untuk beberapa urusan. Mrsyanie tidak lepaskan peluang untuk melihat sendiri setiap kemudahan dan ada beberapa penerangan oleh pihak Tadom Hill. 

Pemandangan Tadom Hill


Terima kasih kepada Mr.Lai dan Mr.Lucas. Mrsyanie dan beberapa orang blogger dibawa melawat sekitar Tadom Hill. Masih banyak lagi kemudahan yang akan diorang bina untuk para pengunjung. Ok Mrsyanie ingin kongsikan gambar-gambar sekitar Tadom Hill.





 


Untuk lebih lanjut : Tadom Hill


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

8 comments:

  1. Yanie tak terjun ker.. teringin nak g sini.. tp kalo g dgn anak2 kecik mcm bahaya skit kan.. kalo office ada buat team building ker ok gak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terjun pun.. pusing-pusing jew hihi..haah tak berapa sesuai tapi kalu team building memang ok.

      Delete
  2. pernah dengar, x pernah sampai. next time!

    ReplyDelete
  3. cantiknya pemandangan....tapak khemah pon strategik bawah teduhan pokok bagai..ala2 hawaiiiiiiii......tapi hawaiii lg vavavoooom

    ReplyDelete
  4. Mummy suka ngan aktiviti lasak.. best! tapi terjun2 tasek ni mummy tak try lagi..sbb tak reti berenang. Apa2 pun satu hari nanti mummy nak try jugaklah... hehhe :D

    ReplyDelete
  5. SubhanaAllah cantiknyaaa permandangan di siniii... selalu je datang Banting tapi tak pernah tahu ada tempat sebegini rupa

    ReplyDelete

FANPAGE

back off