Jom Klik

FEED EFG

Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm

Assalammualaikum w.b.t

Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm | Mungkin ramai yang dah tahu dengan produk keluaran Rosken ini. Antara produk yang mengeluarkan dalam memperbaiki kulit.  Mrsyanie nak kongsikan satu produk yang Mrsyanie merasai keberkesanan produk Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm. 

Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm


Masalah tumit kaki merekah mesti akan berlaku dikalangan wanita terutama yang agak cubby comel macam Mrsyanie. Serius jugak masalah merekah tumit Mrsyanie ni, bukan ditumit sahaja malah di ibu jari kaki turut merekah. Akhirnya Mrsyanie diperkenalkan dengan produk dari Rosken iaitu Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm. 




Kelebihan produk Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm ini ialah:

  • Mengurangi kulit keras dan  tumit retak
  • Mengembalikan dan mengunci kelembaban
  • Menyembuhkan dan mencegah kulit pecah-pecah
  • Mengelupas dan melindungi
  • Dingin, menghaluskan dan melembutkan kulit
Paling Mrsyanie suka dengan produk Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm, bila ianya memberi kesan cepat dalam masa 3 hari pakai. Siapa suka tengok tumit kaki merekah kan, tak berapa cantik dan ada juga yang agak sakit bila merekah. Jadi produk Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm memang berkesan dan cepat bertindakbalas.
Cara Pemakaian:
Gunakan secara menyeluruh bahagian yang merekah dan boleh digunakan 3 atau 4 kali setiap hari.
Mrsyanie pakai waktu malam sebelum tidur kerana ia lebih berkesan dan penyerapan berlaku dengan baik. Alhamdulillah tumit kaki Mrsyanie makin baik dan licin.


Rosken Skin Repair Feet and Heel Balm boleh didapati di Guardian atau watsons.


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

15 comments:

  1. singgah : http://jmbelog.blogspot.com/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. rosken ni mmg dah terbukti keberkesanannya!

    ReplyDelete
  3. tumit kaki ain selalu mengelupas, emm kena try ni . Thanks for info !

    ReplyDelete
  4. wahh..tertarik.a'ah sama la kita yanie..badan kecik comey ke, chubby ke sama je yanie..mesti ada masalah tumit kaki merekah..tambah kalau macam sya ni, kat ofis tak suka pakai losyen..berminyak..

    ReplyDelete
  5. terus tengok tumit kaki.. hehe.. alhamdulillah serasi dengan kak yanie :)

    ReplyDelete
  6. Kite pun tumit kaki dh strt keras keras, nnt merekah la tu 😭 Kne start ambil pencegahan

    ReplyDelete
  7. suka suka..sesejak dah 3series ni smua tengok pasal kecantikan mesti nk cuba hihihi..pasni lembut la kaki kan..

    ReplyDelete
  8. Kakak yanieee...ttqqq...kita suka bab ni..kita suka buat benda yang boleh cantikkan diri...akak tqqq ... ☺☺☺☺

    ReplyDelete
  9. noce entri. lama dah abe cari krim mcm ni. kena dptkan jgk ni

    ReplyDelete
  10. Jujur 1st time dgr produk ni. Boleh cuba la nt. Tumit yt x merekah tp kering.

    ReplyDelete
  11. Tumit kaki kalau pecah kdg mmg sakit,boleh kongsikan dengan kawan Kak Sue yg ada masalah sakit tumit nanti nie..

    ReplyDelete
  12. huishh .. thanks kongsikan .... nanti kalau tumit Lyssa dah kering ngn merekah , boleh lah cuba produk nihhhh .. tq kak yanie ! :D

    ReplyDelete
  13. Kaki suami julia teruk sgt akhir2 ni...tq review yanie ni membantu la...nak terjah watson

    ReplyDelete

FANPAGE

back off