Jom Klik

FEED EFG

Cafe Tryst Shah Alam



Assalammualaikum w.b.t


Cafe Tryst Shah Alam | Sekarang tengah hot dengan cafe yang ala hipster dan cafe yang berkonsepkan cute-cute dengan setiap deko yang ditampilkan. Mrsyanie tak lepaskan peluang untuk mencuba minuman di salah sebuah cafe yang terletak di Shah Alam.



Cafe Tryst Shah Alam

Pada mulanya Mrsyanie dan rakan blogger lain nak mencuba cafe yang disyorkan oleh blogger Ida Baharum. Tetapi bukan rezeki untuk ke cafe tersebut, maka kami pun carilah mana lagi cafe yang menjadi mangsa kami hihi. Akhirnya Cafe Tryst telah menjadi pilihan kami. Dekonya sangat unik dan cantik. Sangat rilex untuk jadikan pot lepak dengan rakan-rakan.






sumber gambar: http://www.merahussain.com/
sumber gambar: www.bellaidura.com
Memang sangat selesa untuk pot lepak. Lama juga lah kami lepak bersama selepas dari review Cafe Cerita Kambing yang terletak di Anggerik Mall. Perut dah kenyang dengan Nasi Beriani Masala kambing yang sangat sedap, jadi datang cafe Tryst untuk layan dessert pulak. Makanan disini pun sedap dan menarik. Nak tahu lebih lanjut serbu cafe Tryst di Sec 13, Shah Alam.


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

9 comments:

  1. akakk...lawanyaa kedai diaaa......shah alam eh...mujur dekat...huu

    ReplyDelete
  2. Nice..deko pon cantek..hopefully makanan pon sedap jgk la..huhu

    ReplyDelete
  3. nampak sedap laa...tp mesti manis kannn

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...

    Macsm best je macam syok je

    ReplyDelete
  5. Nampak menarik menu yang disediakan

    ReplyDelete
  6. Decornya memang unik - menunjukkan yg dorang memang ambil berat ttg imej yg dibawa. Rasanya bukan anak2 muda ja yg akan menggemari tempat ni, kalau menu sedap, emak & bapa budak pun akan suka.

    ReplyDelete

FANPAGE

back off