Jom Klik

FEED EFG

Giveaway CINTA by CN

Assalammualaikum w.b.t


Giveaway CINTA by CN |  Wah kali ini Mrsyanie join giveaway daripada blogger cekgunorazimah atau lebih mesra dikenali sebagai CN. Giveaway yang bertajuk CINTA. Hadiahnya pun sangat menarik kerana menawarkan hadial 3 buah novel yang semuanya berkaitan dengan cinta.


giveaway, giveaway novel, giveaway cinta

Klik banner untuk join

Giveaway CINTA by CN


'' Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway CINTA by CN melalui random.org. Pemenang novel adalah 3 orang. Bukan itu sahaja, 10 peserta bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Januari 2016 CN. Hah ! Best tak? ''


Syarat-syaratnya Giveaway CINTA by CN : 


1. Follow blog CikguNorazimah

2. Add To Circle  G+CikguNorazimah


4. Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  

5. Buat entri bertajuk "Giveaway CINTA by CN"  

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.  

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini

8. Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2015.


Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :




Kredit untuk Kak Mialiana

YES 2015


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



Apa pengalaman cinta korang dengan manusia? Sebenarnya Mrsyanie tertarik dengan giveaway ini kerana bertajuk cinta. Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru dan merupakan tarikh ulang tahun pernikahan Mrsyanie dengan Mrlaling. Tak sabar pulak nak sambut ulang tahun pernikahan kami. Oklah jom join giveaway CINTA dari CN. Apa yang korang tahu dan faham mengenai CINTA? cewah macam Doktor Cinta pulak. Bagi Mrsyanie cinta adalah kasih sayang, pengorbanan, dan kesetiaan. Cinta yang agung pastinya cinta kepada yang Maha ESA, ALLAH SWT. 


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang



5 comments:

  1. gud luck..
    rasa cam nak join jugak la

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sertai Giveaway CINTA by CN. Sila semak senarai peserta disini : http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/senarai-peserta-giveaway-cinta-by-cn.html.

    Jika terdapat kesilapan sila pm CN ye. All the best ;)

    ReplyDelete
  3. Semoga Berjaya..Mimi Pun Join..Ehekkk

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/11/giveaway-cinta-by-cn.html

    ReplyDelete

FANPAGE

back off