Jom Klik

FEED EFG

Kalender 2016 : Kalendar Kuda Style

Assalammualaikum w.b.t

Kalender 2016 | Lagi 1 bulan lebih sahaja kita akan ketemu tahun 2016, bagaimana perancangan korang untuk ke tahun 2016. Ada yang dah planning percutian ke? Sebelum tu jom tengok dulu kalender 2016 untuk planning percutian.
sumber gambar: google.com


Kalender 2016

Salah satu tips untuk menetapkan percutian/travel bajet adalah tarikh yang bersesuain. Untuk yang berminat membuat percutian tahun hadapan, jom kita setkan tarikh yang bersesuaian. Mungkin korang boleh bajetkan tarikh yang sesuai untuk percutian bajet.
 













sumber gambar: google.com :  http://www.eatz.me

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

5 comments:

  1. wahhh..ciktie masih tercari2 kalendar cantik ni tuk tahun depan

    ReplyDelete
  2. wah menarik..semalam cari kalender nak copy yang ni tercopy pula yang ada gambar jalur gemilang...dalam geoogle..lawa kan kalender ini

    ReplyDelete

FANPAGE

back off