Jom Klik

FEED EFG

Demora Beauty Kesan Seawal 7 Hari

Assalammualaikum w.b.t

Demora Beauty Kesan Seawal 7 Hari |  Alhamdulillah kulit wajah Mrsyanie dah kembali asal dan bertambah baik daripada sunburn sewaktu kursus hari tu di Port Dickson. Risau gak hari tu, muka Mrsyanie agak gelab jadi orang tak berapa perasan tetapi bila lihat memang akan nampak kesan mula mengelupas. Nasib baik ada produk dari Demora Beauty.


Demora Beauty


Hampir 2 minggu Mrsyanie menjadi pengguna setia Demora Beauty, alhamdulillah nampak kesan ketara dengan kulit wajah yang licin dan semakin kurang kesan sunburn Mrsyanie. Dan paling best, Demosa mampu mengembalikan kesegaran kulit wajah supaya tidak kering dan kusam.

Demora Beauty menawarkan set lengkap penjagaan kulit wajah, iaitu:


  •  Mild Cleansing Bar
  •  CC Cream + primer SPF 30
  •  Serum Intensive Repair
  •  Floral Mask
  •  Skin Perfecting Toner




KELEBIHAN DEMORA :


* Memberikan kadar lembapan yang tinggi 
* Memudarkan jeragat dan bintik hitam 
* Mengecilkan liang roma yang terbuka 
* Mengurangkan minyak dan PH balance 
* Memperbaiki tekstur kulit yang rosak dan berlunbang 
* Menegang dan menghilangkan garis halus di tepi mata dan dahi 

CARA PEMAKAIAN DEMORA:


Mild Cleansing Bar 
-Gunakan sabun sebagai pembersih muka,ambil buih sabun dan gosok ke muka termasuk bahagian leher.
- Kemudian bilas dengan air biasa dan lap.

Skin Perfecting Toner 
- Spray toner terus ke muka tanpa guna kapas atau cotton ball
- Kemudian sambil dap2 dan tepuk2 ke muka hingga ia masuk ke dalam liang roma
- Elak kan spray di kawasan mata dan keliling mulut
- Tak perlu spray hingga ke paras leher.

penggunaan Skin Perfecting Toner Demora Beauty
CC cream + Primier Spf 30 
- Sapukan krim pelindung ke muka dan bahagikan kepada 5 titik iaitu dahi, hidung, pipi dan dagu
- Kemudian sapukan sekata dan boleh lah mengunakan bedak asas diatasnya
- krim pelindung ini adalah mesra solat dan diyakini.

penggunaan CC cream + Primier Spf 30 Demora Beauty
Serum Intensive Repair 
- Titiskan 3-5 titik serum dan sapukan ke muka sambil membuat sedikit urutan menaik ke atas dari bawah dagu
- Lebihkan sapuan untuk dikawasan yg bermasalah
- Boleh disapukan hingga ke paras leher.

Floral Mask
- Ambil satu sudu gel masker dan sapukan nipis ke muka
- Biarkan seketika selama 15minit
- Kemudian bilas dengan air biasa
- Boleh dipakai pada bila2 masa dan dalam keadaan relax
- Digalakkan menggunakan masker ini 3x seminggu untuk kesan yang terbaik
- Masker ini akan menjadikan kulit lembut dan lembap serta glowing


Ringkasan produk yang perlu dipakai mengikut waktu:
Waktu Pagi: Sabun Pembersih - Toner Penyegar - Krim Pelindung
Waktu Petang: Sabun Pembersih - Toner Penyegar - Krim Pelindung
Waktu Malam: Sabun Pembersih - Toner Penyegar - Serum

Untuk 2 minggu awal penggunaan digalakkan untuk memakai serum pada waktu pagi petang dan malam. Selepas 2 minggu korang hanya perlu memakai serum pada waktu malam sahaja. Kesannya sangat memuaskan, kulit akan berasa lebih lembut dan licin.

Paling Mrsyanie suka adalah produk Serum dan CC cream + Primier Spf 30 nya. Ini kerana Serum Demora Beauty merupakan serum rawatan wajah pertama yang menggabungkan ekstrak bunga sakura, ekstrak bunga paeonia dan akar ginseng yang berkualiti tinggi untuk kesan yang terbaik. CC cream + Primier Spf 30 pula dari bahan yang mesra solat dan diyakini. Kalu korang nak tahu, Demora mampu memberi kesan yang dapat dirasai seawal 7 hari penggunaannya secara konsisten dan betul.


Untuk maklumat lanjut dan sebarang pembelian boleh hubungi:

No Tel / Whatsapp: 019 2321580
Facebook pages: Demora Beauty HQ
Instagram: DemoraSkinRepair 


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

2 comments:

FANPAGE

back off