Jom Klik

FEED EFG

Photobook Promo di Lazada

Assalammualaikum w.b.t

Photobook Promo di Lazada |  wah Photobook ada buat harga promo serendah RM3.00 sahaja tau. Murah sangat, Mrsyanie pernah buat photobook mini dengan Photobook Malaysia. Memang puas hati dan sangat menarik. Korang boleh letak gambar sehingga 40 muka surat tau.


Photobook Promo 


Sekarang korang boleh beli harga promo bagi Photobook Malaysia 6" x 6" Mini Square Softcover Photobook, 40 Pages dengan harga RM3.00 sahaja. Sangat murah !!  Tawaran sangat terhad, sampai bila Mrsyanie tidak pasti. Korang boleh terus layari website Lazada untuk mengetahuinya lebih lanjut. Cepat Mrsyanie dah beli. Nantikan hasilnya tau.


Lazada.com.my


Website: LAZADA.COM.MY



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

8 comments:

  1. kalau la ada duit. huhu tengah frasa menganggur tanpa income

    ReplyDelete
  2. Murah jugak, tak perasan lagi dekat lazada. hehehe

    Yanie, jemput join contest dekat blog sayaiday ye : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete
  3. ida punya dulu beli sampai tak terbuat sudahnya expired HHAHHAHA ahh malas beli dah laa hikhikhik.. yanie buat kan pls !!! hihi

    ReplyDelete
  4. akak pun dah masukkan dalam wishlist dah..lom check out lagi sebab tgh bz

    ReplyDelete
  5. macam mana nak letak gambar? ajarkan please. saya dah beli dah tapi tak tunjuk suruh masukkan gambar pun

    ReplyDelete

FANPAGE

back off