Jom Klik

FEED EFG

Sembonia Tampil Lebih Anggun

Assalammualaikum w.b.t

Sembonia Tampil Lebih Anggun | Perlancaran Sembonia yang lepas menampilkan dengan koleksi yang anggun dan feminin. Bukan sahaja koleksi yang sangat cantik malah dengan tawaran sale yang sangat hebat (mau tak tergoda hihi).

SEMBONIA

Fashion show yang dianjurkan sempena koleksi terbaru Sembonia berlangsung di ground floor, SOGO Kuala Lumpur. Pelbagai koleksi menarik dengan design yang sangat anggun dan feminin buat golongan wanita dipamerkan. Mrsyanie pun tergoda dengan koleksi terbaru Sembonia, kena tunggu time bonus ni. hihi Tambahan sekarang Sembonia tengah jalankan diskaun besar-besaran termasuk koleksi baru tau. 





Sembonia tampil dengan beberapa konsep koleksi terbaru, antaranya:

CAPTURING THE ZEITGEIST 


MORE THAN PADS

KEEPING A BALANCE


Menarik kan setiap koleksi terbaru Sembonia dengan design yang feminin buat golongan wanita samada remaja atau dewasa. Korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan koleksi Sembonia tau sebab sekarang tengah sale akhir tahun. Sembonia bukan sahaja menawarkan koleksi beg tangan malah terdapat koleksi kasut wanita yang sangat cantik dan elegant. 



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

6 comments:

  1. Boleh tahan cantik jugak design dia.. semua butik dia tengah sale ke?

    ReplyDelete
  2. fuhyoohhh akak.....da beli...cun larrr

    ReplyDelete
  3. semua cantikkkkkkkkk.. adeh gigil

    ReplyDelete
  4. mcm ada colour blocking tp warna2 pastel.. lawa =)

    ReplyDelete

FANPAGE

back off