Jom Klik

FEED EFG

Dapat Bungkusan Dari korea?

Assalammualaikum w.b.t

Dapat Bungkusan Dari korea? | Ini bukan isu yang dapat bungkusan kat kementerian Kesihatan tu tau.hihi Ini dapat bungkusan dari alamat Korea tau. Teruja kot!! Apakah? Tak dapat pergi korea tak apa lah, janji dapat bungkusan dari Korea. Ada bau-bau Kpop tau hihi gurau jew. Barangan apa lah yang Mrsyanie dapat kan. 




Yeahh inilah dia barangan yang terdapat dalam kotak dari Korea ni. Produk dari WishTrend!! Korang boleh layari terus instagram : 

@wishtrendwholesale @wishtrend 


untuk mengetahui produk apakah dari Korea ni. Nantikan entry seterunya tau, excited nak story ni. Tak dapat pergi Korea lagi tak apalah, janji Mrsyanie dapat produk dari Korea. Feeling KPop dah ni. h


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


4 comments:

FANPAGE

back off