Jom Klik

FEED EFG

Wordless: Travel Planning

Assalammualaikum w.b.t


Wordless: Travel Planning |  Pernah tak korang terjadi seperti gambar dibawah? hihi Bukan main planning bila tiba hari kejadian tetap korang sorang yang laksanakan. Mrsyanie belum pernah lagi terjadi cam tu sebab wajib Mrlaling ikut hihi



Lagi beberapa minggu untuk kita semua ke tahun 2016, agaknya apa planning travel atau percutian korang? Dalam negara atau ke luar negara. Tak sabar nak travel ni ehh..


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

2 comments:

  1. Sebab tu akak x suka plan..kalau plan selalu x jadi...belasah je beli tiket..sampai masa pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak. baik beli siap-siap. Travel sendiri pun best kan.

      Delete

FANPAGE

back off