Jom Klik

FEED EFG

" You Follow I , I Follow You"

Assalammualaikum w.b.t

" You Follow I , I Follow You"  | Jom korang join segmen dari blogger YayaCendana. Lama dah Mrsyanie tak join segmen ni. Sempena akhir tahun ni, Mrsyanie nak join segmen dari YayaCendana. Korang pun boleh join " You Follow I , I Follow You" .

Mudah je nak join segmen dari YayaCendana. Boleh follow setiap syarat dibawah dan untuk mudah lagi korang klik gambar diatas ye. 

1. Follow YayaCendana
2. Buat entry " You Follow I , I Follow You" 
3. Tinggalkan url entry di ruangan komen
2. Mention follower yaya yang ke berapa dengan meletakkan #
3. Yaya follow back

Selamat bersegmen!!



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

8 comments:

  1. Yayacendana dah pun saya follow, Yanie pun saya dah follow....nanti sudi kira nya follow saya jugak ya...

    p/s:baru nak belajar memblogging....:)

    ReplyDelete
  2. Joined ;)
    ➽http://www.astrallusionarc.com/2016/01/you-follow-i-i-follow-you.html

    ReplyDelete

FANPAGE

back off