Suami Isteri Kongsi Pencuci | Nanafa Beauty

Assalammualaikum w.b.t

Suami Isteri Kongsi Pencuci | Apa kongsi pencuci? Sebenarnya Mrsyanie dan Mrlaling kongsi pencuci muka dan serum dari Nanafa Juta Beauty. Pencuci muka yang dikhususkan buat lelaki dan wanita. Mudah lepas ni Mrsyanie travel dengan Mrlaling tak perlu nak bawa pencuci muka Mrlaling lah, pencuci muka Mrsyanie pula. Jenuh berat beg dengan pencuci muka jew. 


Nanafa Beauty | Blanco Set



Sekarang tak perlu lagi kerana Nanafa Beauty mengeluarkan produk penjagaan muka yang boleh digunakan oleh Lelaki dan Wanita. Ianya diberi nama BLANCO SET. Dalam set ini mengandungi pencuci muka iaitu Blanco Bar dan Blanco Serum. Senang dah Mrsyanie sekarang sebab tak perlu pikir nak beli pencuci muka Mrsyanie dan Mrlaling, beli sahaja Blanco set kami berdua boleh guna bersama.


Kelebihan Blanco Set:


Cara penggunaan Blanco Bar (pencuci muka):

  1. Basahkan muka dengan air biasa
  2. Gunakan Blanco Bar untuk dapatkan buih
  3. Kemudian ratakan pada kulit wajah dari bawah dagu ke atas dahi.




Bagi penggunaan Blanco Serum pula:


Sapukan sedikit secara nipis di kulit wajah selepas mencuci muka dengan Blanco Bar. Blanco Serum boleh diapply beberapa kali yang korang nak kerana ia boleh digantikan sebagai moisturizer dan bagus untuk treatment. Serum ini jika korang pakai waktu pagi, selepas gunakan serum korang boleh applykan foundation atau bedak. 



Dengan tredmark nya ''Licin Monne Putih Seppo'' yang bermaksud "Licin Giler Putih Melepak" dalam bahasa Kelantan. Comel-comel awek Kelantan ni, Mrsyanie pun nak gak putih bersih. hihi Mrsyanie sangat suka dengan set Blanco ini kerana selepas penggunaan sabun dan serum nya kulit menjadi lebih licin dan lembut. Terasa segar selepas menggunakan Blanco Bar tau. Korang juga patut mencuba dan ianya sesuai untuk Lelaki dan Wanita.

Harga:
Blanco Bar RM40. 
Blanco Serum RM50. 
Blanco Set adalah RM80. (Untung beli setkan. hihi)

NANAFA JUTA BEAUTY

Untuk maklumat lanjut dan pembelian:

No Telefon : 016-412 6546 
                     016-980 6500

Instagram : www.instagram.com/nanafabeautyhq 
Facebook : www.facebook.com/nanafabeautyhq 


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


Labels: ,