Jom Klik

FEED EFG

Red Lobster Paling Sedap di Crab Hut

Assalammualaikum w.b.t

Red Lobster Paling Sedap di Crab Hut |  Dah lama Mrsyanie tak makan Lobster, terakhir dapat merasa Lobster di Sabah sewaktu travel kesana. Katanya sekarang dah mahal Lobster disana. Betul ke?. Dah tak payah susah-susah nak ke Sabah kerana di Crab Hut Cyberjaya pun ada Red Lobster dengan harga yang murah dan sedap!!

Crab Hut Cyberjaya



Crab Hut terletak dibangunan Shaftsbury Square, Cyberjaya. Mrsyanie lepas kerja terus pecut kereta ke Shaftsbury Square tau hanya semata-mata nak rasa sendiri makan Lobster dan seafood yang pakat-pakat orang dok cerita tu. Tak susah pun nak cari bangunan Shaftsbury Square sebab waze kan ada. Klik jew dan terus dia bawakan mengikut peta tepat sampai ke bangunan Shaftsbury Square. 


Sampai je teruja gak dengan dekonya, menarik dan paling terpukau bila ada display ketam hidup senang asyik berenang. Tak sabar nak makan dah ni rasa. Tengok menu dulu, yang penting nak tau harganya kan. Lor tak ada lah mahal sangat, boleh makan di Crab Hut serendah bawah RM50 tau. Pastu siap ada promosi setiap bulan yang diorang buat. 

video


Everyday Happy Hour Combo
Everyday Happy Hour Combo

Kalau datang sini korang wajib rasa Red Lobster tau, memang sedap. Bukan Lobster je ada, ketam, sotong dan udang pun ada. Lagi best makan dengan kawan-kawan pulak kan, memang enjoy makan betul kami hihi.. Jom kasi tengok menu yang menarik:
Red lobster 2 pcs (800 gm) , sos Signature southern bang.

Red lobster 2 pcs (800 gm)with sos Signature southern bang 

Baby Octopus and Prawns, crab hut, cyberjaya

Combo 1: Baby Octopus and Prawns - RM 29.00

YANIEYUSUF

Japanese hamaguri clams, Scallops , French beans ,garlic butter sauce.

Gabungan udang yabby, Japanese hamaguri clams, Scallops dan French beans bersama dengan garlic butter sauce- rm 175.90

Asam Pedas Meat Crab & Freshwater Prawn

Asam Pedas Meat Crab & Freshwater Prawn - RM 153.00


Selain daripada Loster dan ketam terdapat jugak sotong sumbat yang sangat sedap bersama sos Spicy Plum. Bukan Seafood jew yang ada, korang jugak boleh mencuba menu berasaskan daging, set ala bento, spaghetti dan sebagainya.

Stuffed Sotong , Sotong Sumbat , Nasi Goreng Sambal Thai

Stuffed Sotong | Sotong Sumbat dengan Nasi Goreng Sambal Thai - RM24.00

BBQ Chilled Australian Sirloin Beef , Smoky BBQ Sauce

BBQ Chilled Australian Sirloin Beef in Smoky BBQ Sauce – RM 39.90


OKRA -RM 10.90


Chamala Chicken , Garlic Fried Rice

Chamala Chicken & Garlic Fried Rice – RM22.00


Fried Osyter Sanwich , Lettuce, Onion, Tomato

Fried Osyter Sanwich served with Lettuce, Onion, Tomato - RM24.00




Pertama kali Mrsyanie makan seafood yang betul-betul segar dan sosnya yang sangat sedap. Aroma seafood dibaluti dengan sos special dari Crab Hut memang sedap! Korang yang belum pernah mencuba, wajib datang rasainya sendiri dan nikmati makan tanpa pinggan tau. Makan dengan nikmat tapa hiraukan orang sekeliling sebab semua sama jew hihi..Meh nak kasi tahu sket cara order di Crab Hut Cyberjaya, ianya dipanggil Seafood Bag.

Cara order baru untuk makanan laut di Crab Hut:
  • Step 1: Pilih makanan laut, (minimum satu jenis, maksimum 3 jenis) dalam timbangan 300gm atau 500gm. Untuk ketam, boleh pilih secara kepingan. 
  • Step 2: Pilih sos & tahan kepedasan untuk Signature Southern Bang Sauce atau Jamba-Jamba. 
  • Step 3: Pilih satu atau dua Bag Buddies 


PROMOSI!!!

  • Monthly Crazy Bag - Valid till 29th February 2016:


Istimewa buat penggemar seafood, Crab Hut Cyberjaya adakan Promosi Monthly Crazy Bag Febuari adalah 2pcs Red Lobster (800gm) untuk RM155 (Biasa RM 179). Untung sangat pada peminat Red Lobster dan pada yang nak rasa Red Lobster ini lah masanya korang datang dan cuba sendiri keenakkan Red Lobster di Crab Hut.

Red Lobster


  • Monthly Crazy Bag - Valid till 31st March 2016:



Paling menarik pada bulan 3 korang boleh mencuba Promosi Monthly Crazy Bag March adalah Spanner Crab RM12/100gm (Biasa RM17/100gm). Rasa nak datang tiap bulan je ni, untung sangat ni.



Monthly Crazy Bag ,Valid till 31st March 2016,  Spanner Crab
Monthly Crazy Bag - Valid till 31st March 2016

Perhatian!!  Ada berita baik buat korang tau yang sudi baca blog Mrsyanie kan, dapatkan 10% potongan harga khas untuk korang makan di Crab Hut Cyberjaya. Siap ada nama Mrsyanie lagi (walaupun nama ayah silap sket jew) hihi. Tapi valid tau untuk semua pembaca blog Mrsyanie. Mudah je tunjukkan sahaja gambar dibawah yang tertera nama Yanie Yusof tu ye.



Crab Hut Asia


Alamat: Crab Hut Asia Shaftsbury Square, 
            Persiaran Multimedia, 
            63000 Cyberjaya, 
            Selangor, Malaysia 

Website : Crab Hut Asia 
Facebook : Crab Hut Asia 
No Contact : 03-8322 6861





Nota Ringkas:
**Happy Hour Combo adalah setiap hari jam 12 tengahari sehingga jam 4 petang
**Tawaran khas untuk pembaca blog YanieYusuf: 10% diskaun total bil untuk makanan sahaja.  Sah sehingga 30 April 2016 




Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

7 comments:

  1. geramnya tengok seafood ang the gang ni...besar tu.... bila nak g ekkk :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya.. ^^

    singgah + follow sini.. :)

    jemput join GA Shawal ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  3. nyum nyum.... abe dh cuba... tp rasa nk repeat lg

    ReplyDelete
  4. sedapnya...nanti nak bawak family pi makan kat sini la..sure sedap..

    ReplyDelete
  5. wahhhh tak kuatnya tengok.. sedap ni

    ReplyDelete

FANPAGE

back off