Jom Klik

FEED EFG

Backpackers Checklist

Assalammualaikum w.b.t


Backpackers Checklist | Tak sabar pula rasanya, lagi sehari jew ni. Tapi tak tahu nak pack apa untuk trip kali ini. Ha kemana pula Mrsyanie kali ini, itu korang kena tunggu entrynya ye..hihi Nak kasi sket lah clue untuk korang teka. Siapa pernah masuk hutan? hihi Inilah persiapan yang perlu Mrsyanie buat, tapi buntu jugak nak pack apa. Bagi yang nak camping korang jugak boleh ikut tips keperluan gambar dibawah untuk memudahkan keperluan yang perlu dibawa untuk bercamping.
camping. masuk hutan, keperluan untuk masuk hutan
sumber gambar: google.com

Backpacker's Checklist

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

3 comments:

FANPAGE

back off