Bila Dah Mula Layan Boomerang

Assalammualaikum w.b.t

Bila Dah Mula Layan Boomerang | Aptu tu Boomerang? serius mulanya Mrsyanie tak tahu apa itu boomerang? asyik dengar diorang sebut jom buat boomerang.. Tapi bila dah mula buat, seronok tau. Tambahan dapat buat boomerang dengan geng yang sempoi cam diorang ni hihi.. Enjoy sangat.
Bukan boomerang gambar diatas tu tau maksud Mrsyanie. Boomerang ini satu software video yang dimainkan secara berulang kali. Setiap aksi akan berulang dan menghasilkan video yang sangat enjoy. Ianya untuk mengisi masa lapang dan video untuk suka-suka bersama rakan mahupun keluarga.


Nah nak bagi pertama kali Mrsyanie buat video boomerang bersama keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari. Seronok dan enjoy rasa, bila tengok semula mesti menghiburkan hati.hihi KOrang juga boleh untuk buat video seperti ini dengan hanya download software Boomerang for instagram di Play store. Selamat mencuba.

video


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

Labels: