Jom Klik

FEED EFG

Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik

Assalammualaikum w.b.t

Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik !! | Dulu Mrsyanie juga pernah menjadi seorang jurugambar tetapi dah pencen sebab kekangan masa. Dan Mrsyanie tahu bagaimana sesorang jurufoto yang terbaik dalam memberikan perkhdimatannya. Cewah macam juri pulak. Tapi bila dah ada pengalaman walaupun hanya secubit garam tapi ianya membantu Mrsyanie untuk belajar bagaimana seseorang jurugambar boleh memberikan perkhdimatan yang terbaik. Nizar Faez Studio antara jurugambar yang terbaik dalam memberikan perkhidmatan dan hasilnya.



Nizar Faez Studio Berikan Perkhidmatan Terbaik



Mrsyanie sendiri tengok cara bagaimana jurugambar Nizar Faez bekerja sewaktu majlis 1stEFGgathering yang lepas. Dan bila dapat hasil gambar memang tak salah sangkaan Mrsyanie. Gambar sangat cantik, clear dan jelas. Setiap aksi dan pergerakan majlis dirakam dalam lensa jurugambar Nizar. Sangat puas hati dan Nizar Faez juga pandai dalam berkomunikasi dalam mengaturkan majlis dan bijak mencari momen indah untuk dirakamnya. 


Korang yang plan untuk adakan majlis atau apa-apa sahaja yang memerlukan photographer, wajib amik pakej dari Nizar photographer tau. Bukan nak promote tapi memang puas hati dapat bekerja dengan Nizar. Sangat peramah dan yang paling penting, setiap aksi pada majlis akan dirakam dengan lensa nya. Ada candid dan ada yang formal, setiap memori tak dilepaskan untuk kenangan masa hadapan. 


Nizar Faez Studio juga turut menyediakan perkhimatan untuk majlis perkahwinan, pre-wedding, hari jadi, photshoot dan sebagainya. Jom tengok pulak hasil Nizar Faez Studio dalam perkahwinan dan pre-wedding.





Kecil je orangnya tapi lincah dalam mengambil gambar tau. :)



Untuk tahun 2016 ini Nizar Faez studio menyediakan pakej perkahwinan menarik dengan had masa selama 8jam bersama outdoor photo session secara percuma!. Selain itu, kalau korang nak pergi bercuti atau buat photoshoot keluar negara dan memerlukan photographer merakam kenangan indah korang, Nizar Faez ada sediakan khidmat tersebut.

Untuk maklumat lanjut:

Nizar Faez Studio


No Tel : 017-6970864
Email: faezfauzi93@gmail.com
Website  : http://www.nizarfaezstudio.com 
Facebook : NizarFaez Studio 
Instagram : @nizarfaez 



Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

2 comments:

  1. suka dengan photografer ni... Ceria....

    ReplyDelete
  2. hurmm..boleh dah booking utk majlis kawen kite ni..ehhh..hihihi

    ReplyDelete

FANPAGE

back off