Jom Klik

FEED EFG

Gathering Blogger 1stEFGathering Meriah!

Assalammualaikum w.b.t

Gathering Blogger 1stEFGathering Meriah! | Nasib baik lah Mrsyanie join Majlis 1st EFG Gathering tau kerana 26 sponsor kot. Rugi siapa yang tak join hihi.. Bukan sebab nak dapat gift tapi sebenarnya Majlis 1st EFG Gathering diadakan bagi merapatkan lagi ukhwah antara ahli dan dapat berkenalan secara bersemuka. Selalu kami bersua dan berkongsi ilmu dalam alam maya sahaja, dengan Majlis 1st EFG Gathering kami dapat berkenalan dengan lebih rapat lagi.


efg, exchange feed group

Gathering Blogger 1stEFGathering Meriah!


Yup ada yang Mrsyanie pernah jumpa dan ada yang pertama kali Mrsyanie jumpa tau. Teruja sangat walaupun Msryanie bagi nama last minit. Akhirnya sampai jugak Mrsyanie walaupun pelbagai halangan melanda. Mungkin ada yang masih terpikir apa itu EFG? Korang boleh baca sini Apa itu EFG.


Majlis dimulakan dengan bacaan Yassin dan doa selamat. Alhamdulillah bacaan Yassin gunakan Al-Quran yang di sponsor. Mrsyanie tak berkesempatan turut serta dalam majlis bacaan Yassin sebab Mrsyanie datang lewat sedikit. 


efg, exchange feed group


Jangan terkejut baju kami siap ada tema warna lagi, warna turquoise menjadi pilihan bagi Majlis 1st EFG Gathering. Dari jauh Mrsyanie dah nampak sama je warna tetapi dengan pelbagai style fesyen. Itu semua tak penting, yang penting kami memang seronok dapat jumpa ramai-ramai tau.





Tak dapat dinafikan mulanya agak kekok jugak Mrsyanie sampai, yelah dah lah lewat kan. Ada jugak yang pertama kali Mrsyanie jumpa dan Mrsyanie bukan lah yang selalu sangat berborak dalam group whatsapp. Tapi diorang memang awesome dan sangat peramah. Kejap je Mrsyanie rasa cam dah rapat sangat dan rasa selesa. Riuh habis jadinya hihi

sumber gambar dari http://www.azlindaalin.com/

Majlis 1st EFG Gathering turut dimeriahkan dengan game yang telah diaturkan, memang kelakar lah sebab Mrsyanie tak terjawab soalan tu hahaha. Antara game yang dijalankan adalah teka silang kata. Jadi Mrsyanie kongsi jawab dengan Blogger Ummul, dan siap curi jawapan lagi dari Blogger KC. oppss KC tak tahu tau hahaha hanya Ummul ngan Mrsyanie jew tau hihi. Acara pertukaran hadiah juga dijalankan, ini paling kelakar tau. Mrsyanie cabut dapat no 3, oklah ambil hadiah no 3. Tapi rupanya salah tag hadiah, yang hadiah ditag tu adalah hadiah dari sponsor. hihi Redha jelah kan, nasib Mummly Lynda betulkan. Dapat hadiah dari Mummy Lynda. Terima kasih tau, suka hadiah tu.


Majlis diakhiri pada jam 6.00 petang dengan acara sesi bergambar beramai-ramai. Alhamdulillah program yang diadakan ini mendapat sponsor yang sangat mengujakan semua. Terima kasih kerana menaja dan memeriahkan gathering kami.


Biobax Cool Therapy
Biobax Cool Therapy 
#biobaxcooltherapy

Kelantan City Tour Xcelltravel
Kelantan City Tour Xcelltravel 
#xcelltravel

Alludra International (Jus Orlin)
#orlin

Kotak Lensa Instant Photo Booth
Kotak Lensa 
#kotaklensa #instantphotobooth
IG: kotaklensa 

The Violet Sofia
The Violet Sofia
#thevioletsofia
#almumayyazbyvioletsofia

Fennelle Beauty
#fennellebeauty 
#fennellerenewalserum

VCO NUTRASENSE
VCO NUTRASENSE
#VCO #Nutrasense
IG: nizam84

Nizar Faez Studio
Nizar Faez Studio
#nizarfaezstudio

VanLela Hiphoody
VanLela Hiphoody
#hiphoodyvanlela

Balloon Decoration
Majesticevents Sdn Bhd
Majesticevents Sdn Bhd
#khemahkahwin

Cafe Cerita Kambing
Cafe Cerita Kambing
#cafeceritakambing #kambingbakar

Produk Kesihatan Forever
#aloeveraklang0136283485
#aloeverashahalam0136283485

Qaseh Zamri Collection
Qaseh Zamri Collection 
 #qasehzamricollection

Yusmizee Naturopathic Center,  Alor Gajah Melaka

#yusmizeenaturopathic

Qesyamin
#qesyamin

RaisahRafhanah
#headchain #flowercrown

Hazirah
#muchochocolatechips

Sakura Sasuke
#sakurastyle

Acit Guest Book
#hantaranmurahsaya

LadyDaissy Pastry
#LadyDaissyDoorgift

Design&Printing 
#dexsignprinting

Aniq sya 
#aniqsyaquqiz

Homemade Cookies 
#myhomemadecookies

Jus kedondong asam boi 
#manjavakedondongasamboi
FB: Man Java 

Reqa Creative
#reqacreative
FB: reqacreative 

Alhamdulillah! majlis berjalan dengan jayanya! 




Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

10 comments:

  1. wow meriah.. bagusnyaaa semua buat gathering =)

    ReplyDelete
  2. Best sangat, tambah2 kak yanie sangat2 sporting, hope dapat jumpa lagi yer :)

    ReplyDelete
  3. Datang bawa satu hadiah, balik bawa banyak hadia dari sponsor.. tak leh lupa bab ni, kenangan indah bersama efg..

    ReplyDelete
  4. wah, meriahnya.... tahniah yer.

    ReplyDelete
  5. Nasib baik dpt detect salah bg hadiah. Kalau tak amek la snek tu jer.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Yang pasti Yanie tak dapat crown tu..hikhikhik

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah selesai

    seronok dapt jumpa live..moga ukuwah kita berkekalan. Amin ;)

    ReplyDelete
  8. meriahnyaaaa... alaaa.. nak join gak

    ReplyDelete
  9. Seronok kan dapat jumpa semua. Hehehe :D Sporting sangat !

    ReplyDelete
  10. Wow banyaknya dapat sponsor...untunglaa korang

    ReplyDelete

FANPAGE

back off