Jom Klik

FEED EFG

iSKIN Merawat Masalah Jeragat Seawal 5Hari

Assalammualaikum w.b.t


iSKIN Merawat Masalah Jeragat Seawal 5Hari  | Pasti ada yang tercari-cari produk yang dapat mengurangkan dan menghilangkan jeragat. Sebelum itu korang paham tak apa yang dimaksudkan dengan jeragat? Bagaimana pula untuk meghilangkan Jeragat pada wajah? Namun dengan teknologi dunia kecantikan, masalah jeragat kini boleh diatasi. Ingin mengetahui lebih lanjut tetang rawatan jeragat seawal 5 hari? 

iSKIN skincare, anti jeragat

Masalah Jeragat?


Jeragat adalah sejenis masalah kulit yang tidak berbahaya tetapi kehadirannya menyebabkan kulit wajah seseorang kelihatan tidak sihat selain menjejaskan penampilan. 

Jeragat juga dikenali sebagai pigmentasi atau secara kasarnya dapat kelihatan tompokkan hitam pada kulit yang bertapak secara berkelompok di beberapa bahagian badan, wajah dan leher. Paling ketara yang dapat dilihat adlaah dibahagian wajah. 

Contoh masalah jeragat yang ketara
sumber gambar: google.com 

iSKIN SKINCARE


Kini iBeauty telah menghasilkan satu teknologi rawatan masalah jeragat dengan hasil seawal 5 hari, ianya dipanggil iSKIN skincare. iSKIN diformulasikan dari gabungan bahan-bahan semulajadi dari gabungan formulasi bersama minyak zaitun, minyak argan, ekstrak betik dan diperkaya dengan Vitamin B5, C dan E untuk melembutkan, menghaluskan kulit supaya kelihatan muda, cerah cantik dan sihat.

 iSKIN skincare, anti jeragat
Pengasas Ibeauty, Pn Ella Danial

Set iSKIN 3 dalam 1 ini dilengkap bagi membantu memulih dan memelihara kulit wajah dari kerosakkan kulit. Terutama apabila terdedah dengan sinaran cahaya matahari yang akan menyebabkan pigmentasi dan kulit kusam hasilnya kulit berjeragat. Selain itu, ianya membantu membuang kekotoran dari kekotaran dan debu persekitaran. Cukup lengkap set iSKIN dalam menjaga kulit wajah bagi membersih, merawat dan memelihara. Jom lihat apa kata pengasa iBeauty, Puan Ella Danial:




Kelebihan iSKIN skincare



iSKIN PENCUCI MUKA (Ekstrak Betik) 

• mengandungi vitamin C yang membantu merawat kulit bermasalah seperti jerawat & masalah kedutan 
• memudarkan bintik-bintik hitam pada wajah 
• menegang serta melembapkan kulit 
• melicinkan kulit wajah 
• mengurangkan pengeluaran minyak atau sebum dalam kulit 
• membantu membersih dan memutihkan kulit 


iSKIN KRIM SIANG SPF 50 

• menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus 
• membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit 
• memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari 
• membekalkan nutrien lengkap untuk kulit 
• menjaga kelembapan kulit dan tampak sekata dengan tona kulit semulajadi 
• membantu menyaman dan menenangkan kulit wajah yang sensitif 
• memberi kelembapan kulit agar kelihatan segar dan halus 
• bertindak triple action whitening 
• mengurangkan penampakan garis halus atau pori-pori pada wajah. 


iSKIN KRIM MALAM (ekstrak mutiara) 

• membantu memudarkan parut dan jeragat pada kulit yang bertindak pada waktu malam 
• melembapkan wajah serta membekalkan nutrien yang diperlukan oleh wajah ketika tidur 
• mengurangkan garis halus pada wajah
• menjadikan kulit wajah awet muda tanpa cela 
• memati dan mengecutkan jerawat 
• mengawal penghasilan melamin agar kulit sentiasa cerah dan sihat 
• elemen mikro dalam mutiara serat dengan asid amino dan kalcium mampu merawat dan mencegah kulit daripada penuaan


 iSKIN skincare, anti jeragat

Jangan bimbing dah kerana iSKIN skincare dapat membantu korang yang mempunyai masalah jeragat. Tak perlu risau untuk melakukan aktiviti luar (outdoor) lepas ini, kerana iSKIN dapat merawat seawal 5 hari. Tak percaya jom baca sendiri testimoni dari pengguna setia iSKIN skincare : TESTIMONI .




Untuk maklumat lanjut:

iBeauty: iSKIN

Alamat: No. C-8-1, Jalan Serai Wangi H16/H, 
             Alam Avenue Persiaran Selangor, Seksyen 16, 
             40200 Shah Alam, Selangor.

Hotline : 016-4120900 / 03-55243100
Email: info@ibeauty4u.com.my
Facebook: Ibeauty Malaysia
Instagram: hqibeautymalaysia




Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

9 comments:

  1. boleh CT suggest kat mak.. dia slalu kecoh nak try produk buang jeragat..

    ReplyDelete
  2. Kalau untuk kulit muka sensitif sesuai x?

    ReplyDelete
  3. dah blh buka..blh suggest kat mak ni..:)

    ReplyDelete
  4. Wah molek gak ni..boleh buang jeragat..pada sapa2 yg ada jeragat kena cuba produk ni dlu..mana tahu berkesan kan yanie..nice sharing.

    ReplyDelete
  5. Ada khasiat minyak argan...mungkin boleh cuba nanti :)

    ReplyDelete
  6. Jeragat ni kulit org putih selalu jadi.. kita sawo matang xnampak jeragat.. tapi bagus ada produk khas mcm ni.. yg berjeragat disyorkan cuba.

    ReplyDelete
  7. Haaa elok sgt utk mama kite. Dia pon dok kalut byk jeragat hehe. Kite pon dh strt ada sikit2. Ish risau!

    ReplyDelete
  8. Bolehlah suggest kat kawan2 yang ada masalah jeragat nie sebab hari tu dia ada tanya...

    ReplyDelete

FANPAGE

back off