Jom Klik

FEED EFG

Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies

Assalammualaikum w.b.t


Kita Main, Kita Makan | Kemeriahan Strikes Againts Bowling Tournament Kelab Blogger Ben Ashaari bersama K.Roger's Butter Cookies masih terasa. Jutaan terima kasih kepada penaja utama iaitu K.Roger's Butter Cookies. 

K.Rogers Butter Cookies

Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies



Sambil main bowling smbil makan cookies k.rogers adalah satu aktiviti yang sangat enjoy. Semalam berlangsung pertandingan bowling Kelab Blogger Ben Ashaari yang dibawa khas oleh K.Rogers Butter Cookies. Ianya berlangsung di Ampang Superbowl Bangi Gateway. 
K.Rogers Butter Cookies

Mrsyanie pun tak nak lepaskan peluang untuk turut serta dalam aktiviti ini walaupun agak jah dari Tanjung Malim. Mrsyanie dan Mrlaling gagahkan jugak, kami lepas kerja terus ke Bangi risau kesesakan jalan raya. Dalam hatinya doa moga dipermudahkan perjalanan kami dan harap kami tak lewat. Alhamdulillah jem pun tak lama sangat. Rugi siapa yang tak join hihi

K.Rogers Butter Cookies

K.Rogers Butter Cookies

Kejohanan kali ini disertai seramai hampir 40 orang blogger. Kemeriahan turut diraikan bersama ahli keluarga masing-masing. Dah rasa macam family day dan semua sangat supporting. Mrsyanie dapat team Sotong, luck tak menyebelahi kami dalam kejohanan kali ini tapi kami tetap win dam bergambar haha..

Bowling Tournament,K.Rogers Butter Cookies

Bowling Tournament ,K.Rogers Butter Cookies

Bowling Tournament,K.Rogers Butter Cookies

Sedap Sekali Ngap ...!!!
K.Roger's Butter Cookies Best .


Untuk maklumat lanjut:


K.Rogers Butter Cookies


Facebook: K.ROGERSbuttercookies



Till Next Entry ye!!!


Salam Sayang

7 comments:

  1. tabik lah...sanggup datang dari tanjung malim no..

    ReplyDelete
  2. Team sotong... Hahahahaaa... Best,jom repeat boling lagi...

    ReplyDelete
  3. Best ! Makan sambil main. Biskut pun sedap sgt. 1 hari hadap pun jadi

    ReplyDelete
  4. Sedap! Ty yg xsuka mkn biskut2 jadi xhenti makan. Makan je strike. Perghhh eh..

    ReplyDelete
  5. Cookies ni mmg sedap... cicah air kopi terangkat.. x sedar dah separuh tin..

    ReplyDelete
  6. yeayyy best dan happening..
    biskut pun sedap!

    ReplyDelete

FANPAGE

back off