Jom Klik

FEED EFG

Tudung Raya Dari VAN LELA

Assalammualaikum w.b.t

Tudung Raya Dari VAN LELA | Lagi hampir 2 bulan kita nak menyambut bulan Ramadhan kan, sekarang dah banyak butik-butik buat promosi. Pandangan Mrsyanie persediaan awal sebenarnya bagus, mungkin ada yang kata patutnya persediaan rohani tetapi lebih baik kita buat persediaan awal dari segi pengeluaran bajet kewangan. Nak beli sekali gus memang memerlukan kewangan yang kukuh, Msryanie lebih suka beli keperluan raya awal untuk mengelakkan pengeluaran bajet sekali gus.  

Van Lela HipHoody (Instant Hoodie) 


Kenapa pilih jenama Van Lela? Van Lela merupakan slaah satu jenama yang mengeluarkan koleksi tudung instant hoodie. Apa istimewanya instant hoodie? Kelebihan instant hoodie adalah mudah dipakai dan digayakan. Apa pula kelebihan Instant Hoodie dari Van Lela?





Antara koleksi warna Van Lela HipHoody (Instant Hoodie)



Van Lela telah mengeluarkan koleksi tudung instant dengan menggunakan kualiti dan material yang terbaik. Selain itu, instant hoodie dari Van Lela juga dipelbagaikan jenis dan design. Mrsyanie suka kerana ianya sangat mudah dipakai dan paling best tak perlu nak iron. Hanya sarung dan angkat, siap digayakan.

Van Lela HipHoody best kerana : 

1. Material fabrik sangat berkualiti.
2. Sehelai boleh digayakan dengan 3 style.
3. Tak perlu nak iron. Yang ini best kalau bawa gi travel.
4. Pilihan warna yang pelbagai dan trendy
5. Labuh dan selesa.



Untuk maklumat lanjut:

Instagram : @vanlela_malaysia
Facebook : Van Lela Online Stores

Antara outlet :

VENDVILLE

42, 46, 48, Jalan Pju 5/20D, The Strand Kota Damansara, 
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
IG : @vendville


VENDOROUTE

GF Jalan Plumbum P7/P Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia.
IG : @vendoroute

SAPPHIRE PREMIER VENDOR BOUTIQUE

Kompleks Mutiara Pernama, Jalan Hospital, Ipoh, Perak, Malaysia.
IG : @sapphire.premier
FB : Van Lela Online Store




Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

2 comments:

  1. tgok gmbr yanie pakai tu pon dah leh agak material dia cmne. mcm boleh buat selimut je, nmpk lembut & fluffy! hehe

    ReplyDelete

FANPAGE

back off