Jom Klik

FEED EFG

Sokong Dan Menjadi Tajaan

Assalammualaikum w.b.t

Sokong Dan Menjadi Tajaan | Alhamdulillah Mrsyanie sentiasa menyokong rakan blogger yang ingin adakan giveaway dan kali ini Mrysanie menjadi salah seorang blogger untuk tajaan ''First Giveaway By Izzati Suhaide''. Pelbagai hadiah menarik menanti korang yang menyertai giveaway ini. Agaknya Mrsyanie boleh join sekali tak sebab ada hadiah yang ditaja oleh blogger lain jugak hihi..

First Giveaway By Izzati Suhaide
Klik SINI untuk join


First Giveaway By Izzati Suhaide


Mesti ada yang hadiah apa yang ditawarkan untuk giveaway ini kan. Mrsyanie kongsikan dengan korang antara hadiah yang akan dimenangi oleh blogger yang menyertai. Hadiah juga akan bertambah jika penyertaan melebih 50 orang tau. Blogger Izzati, Mrsyanie nak join jugak lah hihi

Senarai hadiah:

1) Produk VCO - 8 x pemenang
2) Produk Hanalays - 1 x pemenang
3) Flower Shawls - 1x pemenang
4) Tudung Aidijuma - 1 x pemenang
5) Cash RM20 - 1 x pemenang
6) Cash RM10 - 4 x pemenang
7) Topup RM10 - 3 x pemenang
8) Rosesoap - 1 x pemenang
9) Novel Inggeris Far Away by Aisya Sofea - 1 x pemenang

Macam mana nak sertai, mudah je korang follow sahaja arahan dibawah dan mungkin korang adalah slaah seorang pemenang.


Syarat-syarat adalah:

1) Buat tajuk entri "First Giveaway By Izzati Suhaide"

2) Follow blog berikut:

3) Follow IG:
zatiesuhaide, iz_hijabist, rizzdania, azlinda.alin, by_khaty, norazilah72, yanieyusuf, amysyeera, nizam84, anizz_annisaa, mreenadotcom

4) Like Page:



5) Masukkan blog berikut ke dalam bloglist anda:
Izzati Suhaide
Irrayyan
Mastura Din

6) Add facebook Parizan Mohd Zain

7) Follow G+
+Izzati Suhaide 
+Amanda Suria 

8) Like post berikut
http://bitly.com/1Tu9axb
http://bitly.com/21yfZUA
http://bitly.com/1NkfQS0
http://bitly.com/1X9lPvi
http://bitly.com/1OeP5cD
http://bitly.com/1X9lTLl
http://bitly.com/1TnvR65
http://bitly.com/1O1tCJk

Nak lagi mudah korang klik banner diatas dan akan link terus ke blog Blogger Izzati tau. Disitu ada entry khas untuk korang join. Jom Join. Ajak rakan-rakan anda yang lain. Good Luck!

Tarikh tutup 31 Mei 2016 jam 11.59pm



Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

1 comment:

FANPAGE

back off